Aυτός είναι ο Αλβανός serial killer που σκότωσε την εικαστικό στη Νάξο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δολοφόνου!

Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα η Αστυνομία τα στοιχειά και τις φωτογραφίες του Αλβανού serial killer, ο οποίος στις 11 Οκτωβρίου 2014 δολοφόνησε στο Γαλανάδο της Νάξου, την εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη.

Ο Αλβανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης -καθώς είχε εργαστηριακά προσδιορισθεί ως δράστης της δολοφονίας- εντοπίσθηκε τον περασμένο μήνα σε σπίτι στην περιοχή Αγίου Βασίλείου στην Πάτρα και συνελήφθη 

Όμως, μαζί με τον δολοφόνο, συνελήφθη και ένας συνεργός του από την Αλβανία, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν, επίσης, από τις αρχές.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα και κατά του δεύτερου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού. 

«Κυνικός, αδιάφορος και ψυχρός...»

Ο «ανοργάνωτος serial killer», όπως τον αποκαλούν οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με τον χαοτικό ψυχισμό και τα φονικά δάχτυλα, ενδέχεται να έχει στραγγαλίσει και άλλους ηλικιωμένους στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, είτε για να τους ληστέψει, είτε γιατί είχε μαζί τους εργασιακές διαφορές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο 31χρονος, μέσα σε μια κρίση ειλικρίνειας αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πριν από έναν χρόνο εισέβαλε σε μονοκατοικία στις Λιβανάτες και τσάκισε στο ξύλο μια γυναίκα για να της αρπάξει 200 ευρώ και μια τηλεόραση. 

Ο Ηλίας ή Εντμοντ ή Αρτάν ή Βαγγέλης ή Μόντι όπως παρουσιαζόταν δεν είχε μόνιμη κατοικία. Εμενε στα σπίτια των εργοδοτών του όπου έκανε χειρωνακτικές εργασίες. Και όταν βρισκόταν σε έξαρση «καθάριζε» τους άτυχους ηλικιωμένους και επέστρεφε στο πατρικό του στην Αλβανία για να κρυφτεί ή διανυκτέρευε σε σπίτια που άνοιγε για να τα αδειάσει. 

Τα στοιχεία των δραστών: 

Α) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI που γεννήθηκε στην Αλβανία

 

Β) MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI που γεννήθηκε στην Αλβανία

Η Αστυνομία σημειώνει, επίσης, πως η δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων έγινε έπειτα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ