Πρώτη είδηση στην Αγγλία: 46χρονη γέννησε το παιδί του gay γιου της! (φωτό)

Η μητέρα ενός νεαρού gay, η Anne-Marie Casson, 46 ετών έφερε στον κόσμο τον Miles που είναι τώρα 8 μηνών με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το ωάριο προέρχεται από ξένη δότρια και το σπέρμα είναι του γιου της Kyle.  

Πρόκειται για τον πρώτο άνδρα στην Αγγλία που αποκτά παιδί με παρένθετη μητέρα, τη δική του μητέρα, αλλά και για το πρώτο παιδί με παρένθετη μητέρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο!

Η κα Casson είπε στην Dailymail ότι αισθάνθηκε υποχρεωμένη να βοηθήσει τον γιό της να αποκτήσει μωρό τονίζοντας: ''Δεν υπάρχει βιολογικός δεσμός με μένα εκτός του ότι είναι ο εγγονός μου. Είμαι συγκινημένη που έδωσα χαρά στον γιο μου''

 

Ο κος Casson είχε λάβει πολλές αρνητικές απαντήσεις από κλινικές εξωσωματικής και ήταν απελπισμένος γιατί ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα δικό του παιδί. Το κόστος μιας εξωσωματικής στην Αγγλία είναι μεταξύ 12 και 14.000 λιρών. 

 

Ο Kyle που είναι 27 ετών και δουλεύει σε super market, δήλωσε ότι: ''Αντιλαμβάνομαι ότι δεν συμφωνούν όλοι με αυτό. Εγώ εχώ τον γιο μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα αφού θα το μεγαλώσω με αγάπη, θα πληρώνω του φόρους μου, έχω το σπίτι μου και θα επιστρέψω τώρα πια στην δουλειά μου. Δεν θα πω ποτέ ψέμματα στον γιο μου όταν μεγαλώσει, θα του πω όλη την αλήθεια'' 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ