Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Στα παρασκήνια της εκπομπής «On Line» με Τρέμη και Ευαγγελάτο - Τετάρτη 11 Μαρτίου η Πρεμιέρα!

Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής «On Line», με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.
 

Η πρεμιέρα της εκπομπής, που θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα στις 23:20, είναι την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Μία γεύση από το τι θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από τα παρασκήνια της εκπομπής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του MEGA «Θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν τους πολίτες, απόψεις και τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές διαμορφώνουν την ατζέντα της εβδομαδιαίας εκπομπής.

Καλεσμένοι στο στούντιο πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και πολίτες που θα συμμετέχουν στη συζήτηση. Τη δική τους παρέμβαση θα κάνουν και οι τηλεθεατές μέσω διαδικτύου δίνοντας έμφαση σε έναν ανοιχτό ηλεκτρονικό διάλογο.

Ερωτήσεις για τα κρίσιμα θέματα θα διατυπώνονται την ώρα της εκπομπής από τους πολίτες που θα καλούνται στο στούντιο αλλά και όσους θα παρακολουθούν από το σπίτι. Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα αξιοποιούν κάθε…ON LINE παρέμβαση μέσω των εργαλείων που προσφέρει το διαδίκτυο (facebook, twitter, hashtag)».

Κάθε Τετάρτη βράδυ λοιπόν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA με σκοπό να είναι «On Line» με την πολιτική και On Time με την επικαιρότητα. 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ