Ο Γ.Παπαδάκης στη δίκη για το χαστούκι στην Κανέλλη: ''Ο Κασιδιάρης ζητούσε τηλεφωνικά ενισχύσεις από τον αρχηγό''

Τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του κατέθεσε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκης, χαρακτηρίζοντας "πολύ έντονα" τα χτυπήματα που δέχτηκε  η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ενώπιον του Μονονελούς Πλημμελειοδικείου υποστήριξε ότι "η Λιάνα Κανέλλη φώναζε ότι είναι χτυπημένη και είχε ένα εξόγκωμα κάτω από το μάτι. Ο κ. Κασιδιάρης έφυγε. Όπως μου είπαν οι συνεργάτες μου η προσπάθεια του να φύγει συνοδεύτηκε από απειλές, ενώ επιχείρησε να φωτογραφήσει τους συνεργάτες μου και ζητούσε τηλεφωνικά ενισχύσεις από τον αρχηγό".

Πάντως στις ερωτήσεις της έδρας γύρω από τα χτυπήματα που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλη, ο μάρτυρας δεν κατάφερε να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για χαστούκια ή μπουνιές.
Πρόεδρος: Ήταν χαστούκια ή γροθιές;
Μάρτυρας: Ήταν έντονα. Το χέρι ήταν ελαφρά κλεισμένο. Το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό. Κάποιο χτύπημα πήγε στον αέρα.
Από την πλευρά της, η υπεράσπιση επιχείρησε να καταδείξει από τις ερωτήσεις της πως ο κατηγορούμενος προκλήθηκε από τις κυρίες Δούρου και Κανέλλη πριν από το περιστατικό.

Νωρίτερα, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1. Ο μάρτυρας είπε ότι είδε το επεισόδιο από το κοντρόλ της εκπομπής και κατέβηκε στο πλατό καθώς και πως στο διάδρομο του στούντιο συνάντησε τον κατηγορούμενο να ρίχνει αγκωνιές σε όποιον συναντούσε - και στον ίδιο - στην προσπάθεια του να φύγει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ