Οι 100 celebrities με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με το TIME

Ήταν το 1999 όταν το γνωστό περιοδικό ΤΙΜΕ αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια ετήσια λίστα, αλλά διαφορετική από όλες όσες ξέραμε μέχρι τότε.

Ήταν το 1999 όταν το γνωστό περιοδικό ΤΙΜΕ αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια ετήσια λίστα, αλλά διαφορετική από όλες όσες ξέραμε μέχρι τότε. Ο σκοπός της δεν ήταν να μας δείξει τους πιο πλούσιους, όμορφους ή εκκεντρικούς κάθε χρονιάς, αλλά αυτούς που ξέρανε να κάνουν τη διαφορά. Αυτούς που με τη προσωπικότητά τους, αλλά και τις επιλογές τους κατάφερναν να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αυτούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.



Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια, αλλά η λίστα από το 2004 και μετά είναι πιστή στο ραντεβού της κάθε χρόνο. Όπως γράφει το koolnews.gr,  το TIME 100 έρχεται και φέτος στην ειδική έκδοση του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει τη Παρασκευή 19 Απριλίου.



Εκεί όπου βρίσκουμε την νικήτρια των βραβείων Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς και τον star της ραπ Τζέι Ζι να φιγουράρουν στο εξώφυλλο του TIME. Στη λίστα βρίσκεται για 8η χρονιά ο Μπάρακ Ομπάμα (όπως και η γυναίκα του Μισέλ), ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αλλά και ο πρωταγωνιστής του σήριαλ «Breaking Bad» Μπράιαν Κράνστον.



Εκτός από την Λόρενς και τον Τζέι Ζι, στα υπόλοιπα συλλεκτικά εξώφυλλα αυτής της ειδικής έκδοσης βλέπουμε τον επιχειρηματία Έλον Μασκ, τον γερουσιαστή  Ραντ Πολ, αλλά και την έφηβη ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Δες εδώ όλη τη λίστα του TIME 100. http://time100.time.com/2013/04/18/time-100/slide/all/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ