Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου νίκησε στον ελληνικό τελικό & θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision της Βιέννης! (βίντεο)

Νίκησε στον ελληνικό τελικό και με την μπαλάντα «One Last Breath» θα διαγωνιστεί στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη

 

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη. Η όμορφη τραγουδίστρια και περσινή νικήτρια του «The Voice» εντυπωσίασε με την ερμηνεία της μπαλάντας «One Last Breath» και κατάφερε να διακριθεί στον ελληνικό τελικό και να πάρει το εισιτήριο για τη... Βιέννη. 

Η νίκη της προέκυψε κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting. Την νικήτρια ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ η Έλενα-Μαρία Κυριάκου συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι την ψήφισαν και την επέλεξαν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ, με παρουσιάστριες τις Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο σόου. Και οι δύο πάντως εντυπωσίασαν κατά την έναρξη του προγράμματος με τα σέξι φορέματα που φορούσαν και τα οποία αναδείκνυαν το μπούστο τους.  Το ίδιο εντυπωσιακές ήταν όμως και κατά την εμφάνισή τους με τους Freaky Fortune, τους περσινούς διαγωνιζόμενους εκ μέρους της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι «Rise up». Το χορευτικό των δύο παρουσιαστριών κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ