Γιατί ο Γ. Καπουτζίδης αποφάσισε να υποδυθεί τον ομοφυλόφιλο στην «Εθνική Ελλάδος»; Τι απαντά ο ηθοποιός & σεναριογράφος

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να ενσαρκώσει έναν gay στην «Εθνική Ελλάδος», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας για τους χαρακτήρες της σειράς, στην εφημερίδα «Καθημερινή»!

«Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να ερµηνεύσω έναν γκέι ρόλο χωρίς κανένα απολύτως "εξωτερικό" στοιχείο στην οµιλία ή στην κίνηση. Αυτός ο πολύ ρεαλιστικός χαρακτήρας καταντά πρωτοποριακός για την ελληνική τηλεόραση», λέει ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Αποκαλύπτοντας ότι ο πιο αγαπημένος του κωμικός χαρακτήρας είναι ο ήρωας που έπαιζε ο Γιάννης Μπέζος στους «Απαράδεκτους», ο Γιώργος συμπληρώνει:

«Για το 1991 ήταν πρωτοποριακό ότι ένας γκέι χαρακτήρας ήταν ίσος ανάµεσα σε τέσσερις, φοβερά έξυπνος και δεν ήταν αντικείµενο κοροϊδίας. Ε, από τότε αισθάνοµαι ότι δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη και ότι έπρεπε να πάµε ένα βήµα παραπέρα».

Όσο για τον λόγο που επέλεξε τον ρόλο του gay για τον εαυτό του;

«Γιατί είπα "το κάνω που το κάνω το τόλµηµα, ας το κάνω ολοκληρωµένα», απαντά, ενώ τονίζει ότι δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να δούμε ένα gay φιλί όπως σε παλιότερη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ