OMNI APICO: Η στήριξη στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ & η γιορτή την ημέρα της γυναίκας!

H Private Events by OMNI APICO στηρίζει  το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με ένα κόσμημα που θα φορεθεί πρώτα από την Χριστίνα Πολίτη και στη συνέχεια  από όλες τις WONDER WOMEN της Ελλάδας, δηλαδή όλες μας! 

H Private Events by OMNI APICO, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, δημιούργησε σε συνεργασία με τη Liana Vourakis, ένα μοναδικό βραχιόλι με θέμα τη σύγχρονη γυναίκα ως WONDER WOMΑN, αναγνωρίζοντας τους πολύπλευρους και σημαντικούς ρόλους που εκπροσωπεί ως μητέρα, κόρη, φίλη, αδελφή, σύντροφος κ.α. Η δύναμη της κάθε μιας μας,  αποτελεί τον άξονα για την φιλανθρωπική ενέργεια που θα βοηθήσει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ένας σύλλογος  που κάνει τα αδύνατα δυνατά για όλα τα παιδιά με καρκίνο. 

Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάστηκε από τη Liana Vourakis for Private Events by OMNI APICO, ένα μοναδικό designer’s βραχιόλι, το οποίο εκπροσωπεί την αναγνώριση και εκτίμηση όσων έχει προσφέρει στη ζωή μας, η  WONDER WOMΑN του καθενός.  Ο στόχος είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη ΓΥΝΑΙΚΑ και τη ΖΩΗ, ανταποδίδοντας με το WONDER WOMAN βραχιόλι, κάτι από τα τόσα που έχουν κάτι εκείνες για μας.  

Πρέσβειρα της ενέργειας είναι η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία εκπροσωπεί όλους τους σημαντικούς ρόλους που η σύγχρονη γυναίκα καλείται να φέρει εις πέρας καθημερινά. 

H Private Events by OMNI APICO θα διεξάγει ένα privè High Tea Event την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, για την παρουσίαση του βραχιολιού  WONDER WOMAN!

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν επώνυμες γυναίκες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και lifestyle χώρο. Την ενέργεια υποστηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ως Χρυσός Χορηγός,  η αντιπροσωπεία BMW Σπανός ΑΕ, Ο Δρόμος του Τσαγιού, το Quintessentially Lifestyle και το περιοδικό Hello! Weekly.

Η Private Events by Omni Apico σε συνεργασία με τη Liana Vourakis και πρέσβειρα τη Χριστίνα Πολίτη γιορτάζουν τις γυναίκες όλου του κόσμου και στηρίζουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου και της πολύτιμης δράσης του. 

Η δημοσιογράφος  Χριστίνα Πολίτη δήλωσε: « Γεννιόμαστε γυναίκες αλλά στη πορεία της ζωής, μάς γίνεται κατανοητό  ότι είμαστε WONDER WOMEN.  Όλα κρέμονται από πάνω μας, διαχειριζόμαστε την κάθε περίσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε μάθει να  αντέχουμε κάθε τι που βρίσκεται στο δρόμο μας με πάθος, χάρη και χιούμορ.  Οι WONDER WOMEN  είμαστε παντός καιρού».  

Η designer Liana Vourakis δηλώνει «Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με την Private Events by Omni Apico, σχεδιάζοντας ένα βραχιόλι ειδικά αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες  WONDER WOMEN και τιμή μου που στηρίζω το έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ».

Εμείς πάλι σαν Private Events by Omni Apico  θέλουμε να δηλώσουμε ότι « Είμαστε υπερήφανοι που κάθε χρόνο στηρίζουμε  σωματεία σαν την ΕΛΠΙΔΑ με κάθε δυνατό τρόπο. Γυναίκα είναι η αρχή των πάντων  και η δύναμη της,  ας γίνει το όχημα για έναν ακόμα φιλανθρωπικό μας σκοπό.» 

To βραχιόλι Liana Vourakis for Private Events by Omni Apico θα διατίθεται προς πώληση από το Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Citilink, Golden Hall).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ