Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου με το βαν! Στη δημοσιότητα οι φωτό του από την ΕΛ.ΑΣ.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο παιδόφιλος που συνελήφθη από τις αρχές στο Περιστέρι. 

 

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Η απολογία διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες και η απόφαση για την προφυλάκιση ήταν σύμφωνη για ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους.

Ο 40χρονος παιδόφιλος συνελήφθη την Δευτέρα επ' αυτοφώρω, ενώ επιχειρούσε να επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του, το οποίο μάλιστα είχε ειδικά «διαμορφώσει», έναν 13χρονο, με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος του. 

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της αστυνομίας και όπως ομολόγησε ο ίδιος, είχε επαναλάβει την πράξη αυτή ίσως και δεκάδες φορές, ενώ μόνο τη Δευτέρα είχε άλλα πέντε «ραντεβού» με ανήλικους.

Ο ίδιος άντρας κατηγορείται και για τον βιασμό 14χρονης, την οποία είχε συναντήσει με την ίδια μέθοδο, δηλαδή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, νομίζοντας πως πρόκειται για αγόρι. Όταν είδε πως επρόκειτο για κορίτσι, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε. Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε ενημερωθεί η Εισαγγελία, χωρίς όμως να συλληφθεί ποτέ ο δράστης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Προφυλακιστέος ο 40χρονος παιδεραστής - Στην δημοσιότητα οι ανατριχιαστικοί διάλογοι του: ''Μπουμπούκι μου θα σε στείλω στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα''!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ