Δείτε πέντε εκπληκτικά ξενοδοχεία που υπόσχονται να σας χαρίσουν tech-free στιγμές χαλάρωσης (φωτογραφίες)

Μια ανάπαυλα απο τον tech-full κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε!

Έχετε κουραστεί να λαμβάνετε emails στο κινητό σας και να διακόπτονται και οι πιο προσωπικές σας στιγμές; Τα πέντε ξενοδοχεία που συγκέντρωσε και παρουσιάζει η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr υπόχονται να σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε...Μια ανάπαυλα απο τον tech-full κόσμο μέσα στον οποίο ζείτε. Αποτοξίνωση τώρα!  

 

Grand Cayman Marriott, Cayman Islands


 

Το ξενοδοχείο Marriott and Renaissance Caribbean Resorts, λάνσαρε τον περασμένο Οκτώβριο την υπηρεσία ”tech-free zones”.  Αυτές οι ζώνες είναι κατάλληλες για τους επισκέπτες που θέλουν ν αποτοξινωθούν απο την τεχνολογία και προσφέρονται σε εννιά διαφορετικά θέρετρα  ανάμεσα σε 7 διαφορετικά σημεία της περιοχής.  Σε αυτές τις ζώνες δεν επιτρέπονται τα κινητά ή η χρήση παντός είδους ηλετρονικών συσκευών. Οι συγκεκριμένες περιοχές είναι μαρκαρισμένες με ειδικά σήματα και όταν οι επισκέπτες βρίσκονται σε αυτές ενθαρρύνονται να χαλαρώσουν, να διαβάσουν το βιβλίο τους και να απολαύσουν τη συζήτηση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

 

 Palm Island Resort, Grenadines

 



 Αν αυτό που χρειάζεστε είναι μια γερή δόση αποτοξίνωσης απο οτιδήποτε θυμίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής, τότε το θέρετρο Palm Island Resort είναι η ιδανική επιλογή. Τα δωμάτια δεν έχουν τηλέφωνα, ούτε τηλεοράσεις και γενικά καμία από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα σύγχρονα ξενοδοχεία. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι ότι το τοπίο είναι τόσο μαγευτικό που δεν χρειάζεται τίποτα που να αποσπά την προσοχή από το μεγαλείο της φύσης.

 

Four Seasons at Peninsula Papagayo, Κόστα Ρίκα

 


Το ξενοδοχείο Four Seasons at Peninsula Papagayo έχει κάνει μια μοναδική συμφωνία με την iPhone και παρέχει τη μοναδική υπηρεσία “Disconnect to Reconnect”.  Οι ένοικοι του ξενοδοχείο καλούνται να παραδώσουν για 24 ώρες το iPhone τους στη ρεσεψιόν και μετά το πέρας της μέρας, θα το πάρουν πίσω με 4 θήκες με θέμα την Κόστα Ρίκα. Κατά τη διάρκεια του 24ώρου, οι iPhone addicts, πρέπει να κάνουν μια λίστα απο 24 πράγματα που δεν εμπεριέχουν καθόλου τεχνολογία όπως θεραπεία σπα με το φημισμένο καφέ της περιοχής, να βουτήξουν στην πισίνα με το νερό από καρύδα και να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον κήπο με τις πεταλούδες.

 

 
JW Marriott Cancun, Μεξικό

 

 

Το ξενοδοχείο JW Marriott στο Μεξικό είναι η τέλεια επιλογή γαι αποτοξίνωση από το κινητό σας και όλα τα gadgets που έχουν γίνει η επέκταση του χεριού σας καθημερινά. Προσφέρει “tech-free zone”  και εκεί απαγορεύεται δια ροπάλου να ελέγξετε τα emails σας. Οι περιοχές tech-free zone έχουν ειδικό σήμα που προειδοποιούν τους ενοίκους ότι με την είσοδο τους, πρέπει να αποχαιρετίσουν όλους τους tech εθισμούς τους. Εσείς είστε έτοιμοι να μπείτε στον tech-free κόσμο;

 

 Jakes, Treasure Beach, Τζαμάικα

 

Αποχαιρετήστε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το τηλέφωνο. Όσες μέρες είστε στο ξενοδοχείο Jakes θα ξεχάσετε τι σημαίνει κινητό, ειδήσεις από τον κόσμο και θα αφεθείτε στο μαγευτικό τοπίο του νησιού. Κανένα από τα δωμάτια δεν έχει τηλεόραση και τηλέφωνο με μοναδικό σκοπό να παροτρύνει τους πελάτες να αφεθούν και να χαλαρώσουν κοιτώντας από το παράθυρο του δωματίου τους είτε τη θάλασσα είτε τον υπέροχο κήπο που διαθέτει το θέρετρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ