Smile: Από την πολιτική στο Telemarketing ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Πουλάει ανατομικά παπούτσια! (βίντεο)

Στα χνάρια του "τηλε-βιβλιοπώλη" Άδωνι Γεωργιάδη θα βαδίσει προσεχώς και ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης. 

Στην παλιά του αγάπη το εμπόριο αποφάσισε να επιστρέψει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που όπως λέει μέσα από αυτό έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Μάλιστα ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έκανε την πρώτη του πρόβα μπροστά στην κάμερα του MEGA, προωθώντας ανατομικά παπούτσια για διαβητικούς "από ειδικό υλικό κατάλληλο να απορροφά κραδασμούς στο περπάτημα, ξεκούραστο αλλά το βασικότερο; Το προλαμβάνειν αντί του θεραπεύειν", όπως είπε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κοιτούσε με άνεση τον τηλεοπτικό φακό και πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθειά του, γιατί όπως λέει "πρέπει να δουλέψω να κρατηθώ όρθιος στο κάτω κάτω η δουλειά δεν είναι ντροπή".

Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος που περνούν ατέλειωτες τηλεοπτικές ώρες πουλώντας βιβλία, του έδωσαν την ιδέα καθώς ο κ. Ψωμιάδης παρακολουθεί τις εκπομπές τους φανατικά, και δηλώνει έτοιμος να μπει στον ανταγωνισμό και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση αλλά και τις πωλήσεις στα ύψη. Πάντως ως νομάρχης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έβρισκε πάντα τρόπους να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει ντυθεί Ζορό καβάλα σε άλογο, έγινε πιλότος ελικοπτέρου, τραγουδιστής, έκανε μέχρι και μπάτζι τζάμπινγκ.

"Εγώ είμαι αυθεντικός δεν είμαι imitation, πάνω απ' όλα διακρίνομαι για την ειλικρίνειά μου. ότι προβάλλω θα είναι γνήσιο αληθινό, θα είναι ωφέλιμο για την κοινωνία. αυτό έκανα καλά τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο ως πολιτικός αλλά και ως έμπορος" υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ