"Ήμασταν απελπισμένοι και πέσαμε" η τραγική ομολογία του 27χρονου αυτόχειρα & της μητέρας του πριν ξεψυχήσει!(φωτό & βίντεο)

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η πόλη της Χαλκίδας τον τραγικό τρόπο με τον οποίο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την σκληρή καθημερινότητά, απελπισμένοι συμπολίτες τους. "Ήμασταν Απελπισμένοι..." παραδέχτηκε ο 27χρονος στους αστυνομικούς πριν ξεψυχήσει.

Νωρίς χθες το πρωί δύο αποτρόπαιοι κρότοι στη γειτονιά της Νεάπολης, έβγαλαν τους πλέον σαστισμένους στα μπαλκόνια τους για να αντιμετωπίσουν το θέαμα δύο ατόμων σε μια λίμνη αίματος στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας.
Μάνα και γιος, η 63χρονη Α.Α. και ο 27χρονος έχασαν κατά πληροφορίες το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν,μία υποτυπώδη αναπηρική σύνταξη, την οποία τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν δικαστικά να την ανακτήσουν, ηρθαν αντιμέτωποι με μια τελεσίδικη απόφαση που τους οδήγησε και στην απελπισία.

Λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί αποφάσισαν αυτή την τραγική βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες, επί της οδού Σαμαρτζή, με τον ίδιο το γιό μεταφερόμενος στο νοσκομείο να παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν σε απελπισία...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ