Απίθανο story! Οι συμμαθητές σνομπάρισαν τα γενέθλια του αυτιστικού: Η μαμά κάλεσε στο FB & έγινε χαμός από γείτονες! (φωτό)

Ένα ποστ στο Facebook, η καλοσύνη των ξένων και τελικά ένα ελικόπτερο έκαναν τα γενέθλια ενός εξάχρονου αγοριού με αυτισμό από τη Φλόριντα αξέχαστα.

Η μητέρα του Γκλεν, Ασλεϊ Μπουράτι, είχε καλέσει όλη την τάξη του για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του. Όμως κανένα από τα 16 παιδιά δεν ήρθε στο πάρτι, και ο Γκλεν ήταν απαρηγόρητος. «Η έκφραση του προσώπου του με σκότωνε» είπε η μητέρα του στο CBS News. Για να εκτονώσει τη δική της στενοχώρια, έγραψε στο Facebook. "Το ξέρω ότι πρόκειται για κάτι ανόητο, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για το γιο μου. Με ρωτάει συνέχεια: 'Πότε θα έρθουν οι φίλοι μου;" Το ποστ πυροδότησε άμεσες αντιδράσεις από την περιοχή. Εντελώς άγνωστοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν, και λίγο μετά, παιδιά και γονείς έφτασαν στο σπίτι της με δώρα.

H αστυνομία έσωσε τα γενέθλια ενός αυτιστικού αγοριού Τότε ανακατεύτηκε και η αστυνομία. Ο Σερίφης της περιοχής, του οποίου το γραφείο είναι κοντά στο σπίτι της οικογένειας, αποφάσισε να κάνει το δικό του δώρο: μια επίσκεψη με το ελικόπτερο του Σερίφη. «Ο Γκλεν χαμογελούσε όλη την ώρα και χαιρετούσε», είπε η Μπουράτι. «Ήταν τέλεια.» Η αστυνομία έφερε κι άλλα δώρα στον Γκλεν και την επόμενη εβδομάδα τον επισκέφτηκε μαζί με τα περιπολικά και τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ