Αυτοί είναι οι πιο απλοί τρόποι για να γυμναστείτε στο σπίτι σας! Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Ας το παραδεχτούμε η γυμναστική δεν είναι για όλους τόσο διασκεδαστική. Ειδικά για όσους έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο η σκέψη και μόνο να πάνε μέχρι το γυμναστήριο φαίνεται απίθανη. Κι όμως υπάρχουν τρόποι να γυμναστούμε στο σπίτι. 10 λεπτά κάθε μέρα θα βοηθήσουν το σώμα σας και θα ανέβει και η διάθεση σας!
 

Την περίοδο που έδινα εξετάσεις στη σχολή και δεν είχα χρόνο για να πάω στο γυμναστήριο, είχα ρωτήσει το γυμναστή τι μπορώ να κάνω στο σπίτι, γιατί, ως γνωστόν, η πολύωρη ακινησία με το διάβασμα ταλαιπωρεί το σώμα. Μοιράζομαι λοιπόν μαζί σας τις συμβουλές του!

Μονόζυγο

Βάλτε ένα μονόζυγο σε μία από τις πόρτες του σπιτιού σας. Κάθε φορά που περνάτε από κάτω κάντε μερικές επαναλήψεις. Θα γυμνάσετε έτσι τον κορμό και την πλάτη σας αλλά και τους κοιλιακούς σας.

Μπουκάλια νερό

Δε χρειάζεστε ούτε καν να αγοράσετε βαράκια. Μπορείτε να γυμνάσετε τα χέρια σας χρησιμοποιώντας δύο μικρά μπουκαλάκια νερό.

Σκάλες

Η καλύτερη γυμναστική ειδικά για τις γυναίκες… Ανεβείτε και κατεβείτε τις σκάλες του σπιτιού σας κάνοντας αρκετές επαναλήψεις. Γυμνάζετε έτσι γλουτούς και πόδια.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ