Τρεις άνδρες "παντρεύτηκαν" στην Ταϊλάνδη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Να τα αγόρια σε τρυφερές γαμήλιες εικόνες!‏

Τρεις άντρες που "παντρεύτηκαν" μεταξύ τους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουν γίνει πλέον internet sensation στην Ταϊλάνδη αφότου οι γαμήλιες φωτογραφίες τους έγιναν viral στη χώρα. 

Χιλιάδες χρηστών έσπευσαν να συγχαρούν τους τρεις άντρες- που συστήνονται με τα ονόματα Joke, Bell και Art- οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία παραδοσιακή τελετή τα μεσάνυχτα της 15ης Φεβρουαρίου. 

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους τρεις άνδρες να φορούν παραδοσιακή ταϊλανδέζικη και δυτική ενδυμασία γάμου, και συνοδεύονται από το εξής κείμενο: «Δεν μπορείτε να δείτε την πραγματική αγάπη με τα μάτια σας. 

Αν θέλετε να ξέρετε την πραγματική της αξία θα πρέπει να τη δείτε με την καρδιά σας.» Στην σελίδα ενός τηλεοπτικού σταθμού στο facebook που αναπαρήγαγε τις φωτογραφίες μία μόνο απ' αυτές συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000 likes και περισσότερα από 1000 σχόλια.

 "Η πραγματική αγάπη έρχεται άνευ όρων, και δεν περιορίζεται σε δύο μόνο άτομα. Η αγάπη είναι αυτή που φέρνει την ειρήνη στον κόσμο", σχολίασε ο Art στο facebook.  
 

Οι τρεις άντρες πέρασαν τον "μήνα του μέλιτος" τους στην επαρχία Uthai Thani. Το μυστήριο του γάμου βέβαια ήταν συμβολικό καθώς οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, όπως φυσικά και οι γάμοι τριών ανθρώπων, δεν επιτρέπονται στην Ταϊλάνδη. 

Όλες οι φωτό εδώ - lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ