Καρέ - καρέ οι φωτογραφίες Γιάνη (Βαρουφάκη) ερωτευμένου με μινιφορούσα Δανάη Στρατου! Χεράκι & βλέμματα...

Το μόνο που αποδεικνύεται αδιαπραγμάτευτο για τον Γιάνη Βαρουφάκη είναι ο έρωτας του για τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου.Οι εικόνες τα λένε όλα.

Η βιασύνη που έδειξε ο Γιάνης Βαρουφάκης μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και η ατάκα «Πρέπει να φύγω να πάω στο σπίτι μου», δεν ήταν τυχαία. Ο Υπουργός Οικονομικών προφανώς και ήθελε να πάει στο σπίτι του, ώστε να πάρει τη σύζυγό του Δανάη Στράτου και να πάνε μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ευτυχισμένες μέρες», που παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο, στο Μικρό Rex , στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», με τη Σοφία Φιλιππίδου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.  

Η εμφάνιση του Υπουργού με τη σύζυγό το συζητήθηκε και όλα τα βλέμματα ήταν κολλημένα επάνω τους, αφού το ζευγάρι ήταν αχώριστο-κυριολεκτικά. Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν άφησε ούτε ένα λεπτό το χέρι της συζύγου του. Είτε φωτογραφιζόταν είτε συζητούσε είτε περπατούσε, ο Υπουργός έμοιαζε όπως ένας οποιοσδήποτε ερωτευμένος άντρας. 

Οι χαριτωμένες ματιές που αντάλλασσε με τη σύζυγό του «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό και αποκάλυψαν το τρωτό σημείο του Υπουργού Οικονομικών, τη γυναίκα της ζωής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ