Η κόντρα tweet - tweet Βαρουφάκη Μουρούτη και στη μέση ο Α. Γεωργίαδης!

Το twitter επέλεξαν για να αντιπαρατεθούν το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και εν μέσω διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. 

Στην κουβέντα προστέθηκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης. Λάτρεις και οι τρεις των social media, έδωσαν ρεσιτάλ.

Την αρχή έκανε ο Γ. Μουρούτης, παίρνοντας «πάσα» από την δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι «η συμφωνία με τους εταίρους σμιλεύεται μέρα – μέρα και email – email». Με ένα καυστικό tweet θύμισε την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά ότι «μια χώρα δεν κυβερνιέται μέσω e-mail. Εβαλε μάλιστα στο mention και τον Πρωθυπουργό.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης σήκωσε το γάντι του συνεργάτη του Σαμαρά, απαντώντας ήπια αλλά σταθερά: «Μια τίμια και σκληρή διαπραγμάτευση, από αυτές που δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση, έτσι χτίζεται: μέσω διαλόγου”.

«Μιλάτε για τη διαπραγμάτευση που σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείστε (πλέον) τα επιτεύγματά της φαντάζομαι...» συνέχισε ο Γ. Μουρούτης.

Βλέποντας ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν απαντά, ευχήθηκε «καλή επιτυχία για το καλό της Πατρίδας».

Σφήνα μπήκε και ο Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας την υπόδειξη στον Γ. Βαρουφάκη: «Αγαπητέ Υπουργέ άσε τις μεγαλοστομίες για την “σκληρή” διαπραγμάτευση και βάλε υπογραφή στο Πρόγραμμα!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ