''Μου λείπει η Δανάη'', είπε ο Γ. Βαρουφάκης και είδε στο θέατρο το ''Ηappydays'' χεράκι με τη σύζυγο του! (φωτό)

Μέσα σε ένα αεροπλάνο βρίσκεται ο Γ. Βαρουφάκης, από την στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, αφού βρίσκεται συνεχώς σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις.

Έτσι χθες, αποφάσισε ότι πρέπει να αφιερώσει λίγο χρόνο και στην σύζυγό του Δ. Στράτου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη δικαιολογήθηκε για το γεγονός ότι θα έφευγε πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σαν χωρισμένοι, δεν φταίει σε τίποτα και μου λείπει πολύ».

Πού πήγε όμως ο κ. Βαρουφάκης αφού έφυγε από τη Βουλή; Ο υπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του πήγαν θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση «Ευτυχισμένες Μέρες» του Μπέκετ.

Μιλώντας μάλιστα στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι το αγαπημένο του έργο και ότι «θα ζήσουμε ευτυχισμένες μέρες σαν του Μπέκετ».

«Κάνουμε μια διαπραγμάτευση που δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχουμε πετύχει κανένα στόχο ακόμα… η μόνη επιτυχία είναι ότι την ξεκινήσαμε. Στόχος μας είναι να την ολοκληρώσουμε επιτυχώς για όλους», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι η πίεση είναι πολύ μεγάλη και ότι η παράσταση που παρακολούθησε ήταν ότι καλύτερο για να αποφορτιστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ