Διακόσμηση παιδικού δωματίου: 10 ιδέες για να το κάνετε αγνώριστο & το παιδί σαν να μην θέλει να βγει από μέσα!

Χρειάζεται λίγα και καλά για να μπορεί το παιδί να παίζει και να κινείται με άνεση. Τα έπιπλα πρέπει να είναι στο ύψος του παιδιού για να μπορεί να τα χειρίζεται και να έχουν διάρκεια ζωής. Με λίγα λόγια, είναι προτιμότερο να ταιριάζουν και στην επόμενη φάση ανάπτυξή του.

Εκτός από την κούνια, που θα φύγει σχετικά σύντομα, ας δούμε κάποιες προτάσεις για τη διαμόρφωση του βρεφικού και παιδικού δωματίου.

 

 

Ξεκινώντας από την βιβλιοθήκη, αποτελείται από μικρούς κύβους, ορισμένοι εκ των οποίων είναι σπιτάκια με σκέπη! Δεν χρειάζονται πάνω από δυο, για να δώσουν την εικόνα μιας «μαγικής πολιτείας» στα μάτια του παιδιού! Στολίστε την με τα παιχνίδια και τα πράγματά του, και φροντίστε να είναι σε χαμηλό ύψος.

Πολλοί χρήσιμοι είναι οι κύβοι, που τοποθετούνται στο κάτω μέρος και χρησιμεύουν και σαν παιχνίδι, και σαν κάθισμα.

Από το ίδιο υλικό μπορείτε να παραγγείλετε και το κρεββάτι. Το συγκεκριμένο έχει πλαϊνά προστατευτικά, και μεγαλώνει σε μήκος, ανάλογα με το παιδί σας!

Έχει ρόδες για να μπορείτε να το μεταφέρετε ή να το τραβάτε για να αποθηκεύσετε πράγματα ή για καθαρισμό.

Φτιάξτε μια μικρή χειροτεχνία σε ένα άδειο τζάμι! Λεπτές γραμμές από σκούρο αυτοκόλλητο και πολλά πουλιά, θα δώσουν μια χαρούμενη νότα στο παγωμένο τζάμι!

Δείτε περισσότερα εδώ - infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ