The Clumsies, Kitty Cat, Spinster, & CV Distiller: Ιδού τα 4 νέα hot spots για cocktails στο κέντρο της Αθήνας!

Αυτά είναι τα τέσσερα καινούργια bars του κέντρου που έγιναν στέκι αμέσως μόλις άνοιξαν. Ανακαλύψτε γιατί!

 

 The Clumsies
Με το που άνοιξε έγινε instant hit. Οι λόγοι, πολλοί: τα cocktails (και το παιχνίδι γύρω απ’ αυτά ) που έχουν επιμεληθεί ο Νίκος Μπακούλης και ο Βασίλης Κυρίτσης, ο πολυεπίπεδος χώρος με την υπογραφή του interior desing από την ομάδα Nine Design, το φαγητό (που ξεκινάει με πρωινό ) του Νίκου Καραθάνου και, για παρέες που θέλουν να απομονωθούν, ο πριβέ χώρος στον πρώτο όροφο με μπιλιάρδο, τζάκι και δική του κάβα – αν η Άμπι του «Girlfriends’ Guide to Divorce» ζούσε στην Αθήνα, εδώ θα μάζευε τις φίλες της!

 
Kitty Cat
Πιο εύκολο είναι να απαριθμήσεις τι δεν προσφέρει το νέο αυτό μαγαζί που έγινε αμέσως προορισμός του fashion/media/trendy crowd της Αθήνας, παρά τι προσφέρει ακριβώς. Στη στοά όπου βρισκόταν το εστιατόριο «Far East» σε περιμένει ένας εξωτικός χώρος για φαγητό (αμερικανική και κλασική διεθνής κουζίνα ), live και DJs που φανερώνουν εκλεκτικό ψάξιμο, καλά cocktails και, γενικά, μια club ατμόσφαιρα που νομίζαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω σε περασμένες, ανέμελες δεκαετίες.
 
Spinster
Διεκδικεί άνετα τα διακοσμητικά πρωτεία – αλλά μη νομίζεις ότι είναι άλλο ένα vintage μαγαζί… Η «άποψη» που υποστηρίζει ξεκινάει από την επιλογή της περιοχής (πίσω από το Δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά ) και την αναπαραγωγή της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’50, και συνεχίζεται με τα cocktails από bartenders του «Pop» της Κλειτίου και ενδιαφέροντες resident DJs. Ανοίγει από το πρωί και, αν και… «γεροντοκόρη», δεν έχει ποτέ μοναξιές!

 
CV Distiller
Off downtown (πίσω από το Χίλτον ), αλλά αν αγαπάς το ποτό (και δεν έχεις γίνει ήδη θαμώνας του από τότε που βρισκόταν στον Κεραμεικό ), πρέπει να σπεύσεις. Αυτός ο κλασάτος χώρος σε προκαλεί να μάθεις τα πάντα για το ουίσκι (προσφέρει πάνω από 200 σκοτσέζικα malt ουίσκι ), το bourbon, το κονιάκ ή το ρούμι, έχει ένα κατάλογο cocktails με επιμέλεια του Θοδωρή Πύριλλου («Α For Athens» ), κομψό κόσμο και, σύντομα, ένα υπόγειο, δεύτερο bar για σχετικά events.
 
Πηγή: athinorama.gr
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ