«Hello Barbie»: Η διάσημη κούκλα θα μπορεί πλέον να συνομιλεί με τα παιδιά! (βίντεο)

Στη νέα ψηφιακή εποχή μπαίνει και η... Barbie, η οποία θα μπορεί πλέον να συνομιλεί ηλεκτρονικά με τα παιδιά.
 

Η Mattel, η κατασκευάστρια εταιρεία της κούκλας θα συνεργαστεί με την αμερικανική εταιρεία ToyTalk για να δημιουργήσουν την «Hello Barbie», που θα μπορεί να κάνει αμφίδρομες συζητήσεις με τα παιδιά.

Η Barbie μάλιστα θα χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα αναγνώρισης ομιλίας που ανέπτυξε η ToyTalk.

«Αυτό που μας ζητούν τα κορίτσια από όλο τον κόσμο είναι πως θα ήθελαν να μπορούν να συνομιλούν με την Barbie. Τώρα, για πρώτη φορά, η Barbie μπορεί να έχει μια αμφίδρομη συνομιλία» δήλωσε η εκπρόσωπος της Mattel.

Η «Hello Barbie» θα είναι σε θέση να παίζει διαδραστικά παιχνίδια και να λένε ιστορίες και αστεία. Θα μπορεί επίσης να ακούει την συνομιλία των παιδιών και να προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου, έτσι, για παράδειγμα, αν ένα παιδί αναφέρει πως του αρέσει ο χορός, η κούκλα μπορεί να αναφερθεί σε αυτό στο μέλλον.

Η Barbie απαιτεί σύνδεση wi-fi και θα μπορεί να παραμένει ενεργή για μία ώρα όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Ένα μικρόφωνο, ηχείο και δύο Led θα ενσωματωθούν στο περιδέραιο της κούκλας, ενώ οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες στα πόδια της θα μπορούν να συνδέονται με έναν εξωτερικό επιτοίχιο φορτιστή.

Η κούκλα αναμένεται να πωλείται έναντι 74,99 δολαρίων, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ