Βίντεο: O χειρότερος οδηγός του κόσμου είναι... 92 ετών και τράκαρε 10 οχήματα!

Βίντεο με τον χειρότερο ίσως οδηγό όλων των εποχών έδωσε η αστυνομία στις Ηνωμένες Πολιτείες από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Τα πλάνα δείχνουν έναν 92χρονο οδηγό που παλεύει να «κουμαντάρει» το μίνι βαν του και να ξεπαρκάρει από έναν χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα να συγκρούεται με άλλα 10 οχήματα.
 

Τα πλάνα δείχνουν έναν 92χρονο οδηγό που παλεύει να «κουμαντάρει» το μίνι βαν του και να ξεπαρκάρει από έναν χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα να συγκρούεται με άλλα 10 οχήματα.

Το βίντεο δείχνει τον οδηγό να κάνει όπισθεν για να βγει από την θέση του με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω σε άλλα τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν μπροστά του. Προφανώς πανικόβλητος, βάζει και πάλι όπισθεν και πέφτει σε άλλα δύο οχήματα που βρίσκονται πίσω του και τότε αλλάζει ταχύτητα και παρασέρνει άλλο ένα όχημα, προτού φύγει.

Λίγο αργότερα, άλλη μία κάμερα ασφαλείας δείχνει το μίνι βαν να χτυπά στο πλάι ένα κόκκινο φορτηγάκι, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει τον οδηγό. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ουισκόνσιν και σύμφωνα με την αστυνομία δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πηγή: Sky News

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ