8 καθημερινές συνήθειες των σούπερ ευτυχισμένων ζευγαριών!

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια τα οποία είναι χρόνια παντρεμένα και εξακολουθούν να είναι απίστευτα ευτυχισμένα. 

Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά η προσπάθεια για να είναι ευτυχισμένα είναι αυτή που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Δείτε ποιες είναι οι καθημερινές τους συνήθειες. 

Μοιραστείτε ένα τελετουργικό

Βρείτε ένα κοινό τελετουργικό και ακολουθήστε το. Στέλνετε, για παράδειγμα, ο ένας στον άλλον βιντεάκια (είτε αστεία είτε ρομαντικά) που σας κάνουν να έρχεστε πιο κοντά τις ώρες που είστε μακριά. 

Ανταλλάσσετε κομπλιμέντα

Είναι πολύ όμορφο να λέτε στον σύζυγό σας πόσο όμορφος είναι ή πόσο πολύ του πηγαίνει κάποιο χρώμα ή κάποιο ρούχο που φοράει. Το ίδιο θα είναι ωραίο να κάνει και αυτός.

Αγκαλιαστείτε

Τα ζευγάρια πρέπει να αφιερώνουν 5 λεπτά την ημέρα για να κάθονται αγκαλιά και να έρχονται πιο κοντά. Τι πιο όμορφο από μία ζεστή αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ; 

Δώστε φιλί για “καλή δουλειά”

Κάθε πρωί καλό είναι να φεύγετε για τη δουλειά σας δίνοντας ένα φιλί ο ένας στον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό καθώς θα ξαναειδωθείτε το απόγευμα, μετά από αρκετές ώρες. 

Κάντε λίγη κουβεντούλα πριν πέσετε για ύπνο

Είναι πολύ όμορφο να συζητάτε λιγάκι, κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείτε. Μιλήστε για την ημέρα σας και χαζολογήστε. Δε χρειάζεται να λύσετε το Κυπριακό. Κάντε λίγη απλή, χαζή κουβεντούλα. Δείτε και τα 6 πράγματα που πρέπει να έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας. 

Κακομάθετε ο ένας τον άλλον

Αν κάνει κάτι ο ένας από τους δύο (πάει, για παράδειγμα, να πετάξει τα σκουπίδια) τότε καλό είναι ο άλλος να κάνει κάτι γι’αυτόν (όπως, για παράδειγμα, να μαζέψει τα ρούχα από την απλώστρα). Δε χρειάζεται να κάνετε τρελά πράγματα. Λίγα και καλά!

Να χαίρεστε που βλέπετε ο ένας τον άλλον 

Δείχνετε τη χαρά και την αγάπη σας με το που αντικρύζετε τον άνθρωπό σας. Αυτό θα του φτιάξει τη διάθεση και το ίδιο θα κάνει και σε εσάς. Αποδεικνύετέ του με ένα γλυκό βλέμμα ότι χαίρεστε που υπάρχει στη ζωή σας. 

Στέλνετε ο ένας στον άλλον γλυκά μηνύματα

Όσο είστε στη δουλειά στέλνετε που και που κανένα γλυκό μηνυματάκι ο ένας στον άλλον. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ