Σε γήπεδο του μποξ μετατράπηκε η Ουκρανική Βουλή: Μπουνιές και ματωμένες μύτες μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Τι κι αν η Ουκρανία μετρά χιλιάδες νεκρούς στις ανατολικές επαρχίες; Ορισμένοι φαίνεται ότι ακόμα και αν έχουν δημόσια αξιώματα δεν θέλουν ούτε να δώσουν το καλό παράδειγμα ούτε να βοηθήσουν να ηρεμήσει το κλίμα.

Ο λόγος για τους δύο Ουκρανούς βουλευτές που μετέτρεψαν τους διαδρόμους της ουκρανικής βουλής σε πραγματικό ρινγκ ανταλλάσουντας επαγγελματικού τύπου γροθιές όπως προκύπτει από το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές κατέληξε με αίματα στο πρόσωπο.

Οι κακεντρεχείς θα μπορούσαν να σχολιάσουν ότι οι δύο «μποξέρ» προετιμάζονται για την επόμενή τους δουλειά δεδομένης της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Πρωταγωνιστές,  σύμφωνα με το Reuters, ο Γιεγκόρ Σομπόλεφ του κεντρώου κόμματος Σαμοπομότσι και ο Βαντίμ Ιβτσένκο του κεντροδεξιού κόμματος Πατρίδα.

Αρχικά οι δύο βουλευτές ανταλλάσσουν άγριες γροθιές για περίπου 25 δευτερόλεπτα πριν τους χωρίσουν δύο ένστολοι και τελικά με την... παρέμβαση των τηλεοπτικών συνεργείων καταλήγουν να συζητάνε ψύχραιμα παρά το γεγονός ότι ένας από τους δύο έχει ματώσει...

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ