Good News: Η πλατεία...parkour της Πάτρας & οι ουαου νέοι που πηδούν από στέγη σε στέγη! Δείτε εκπληκτικές φωτό & βίντεο!

Η Πάτρα διαθέτει πολλές πλατείες και οι περισσότερες είναι σαφώς γνωστές. Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι η πόλη διαθέτει εδώ και λίγο καιρό και πλατεία...«parkour»!!!

 

Που βρίσκεται; Πάνω απο την 25η Μαρτίου στην Άνω Πόλη. Έτσι έχουν ονομάσει το χώρο οι νέοι που ασχολούνται με την ...τέχνη της φυγής.

Θα τους βρείτε όμως…παντού! Στα Ψηλαλώνια, στο λιμάνι, στο χώρο του Πανεπιστημίου…


Όλο και περισσότεροι νέοι επιδίδονται στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ανάποδες φιγούρες, ακροβατικά και ένα σωρό άλλα ...κόλπα που χρειάζονται, τρέλα, φαντασία και καλή φυσική κατάσταση.

Οι προπονήσεις γίνονται με συγκεκριμένες ομάδες και με συγκεκριμένο τρόπο αφού το συγκεκριμένο άθλημα χρειάζεται εμπειρία για να μην καταλήξει σε τραυματισμό.

Στόχος τους η υπερπήδηση εμποδίων φυσικών ή τεχνητών. Απο μια στέγη, ένα βράχο μέχρι ένα...ποτάμι


Στην Πάτρα υπάρχει και δραστηριοποιείται έντονα η ομάδα Quadra Team Patras Patra's Parkour & Freerunning, η οποία αποτελείται από 4 βασικά μέλη: Κώστας Καλανδράκης, Γιώργος Ζαφειρης, Ορφέας Ζαφείρης και Χρήστος Καρούσος. Η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό να «ενωθεί» το parkour στην Πάτρα κάτω από μια κοινότητα, να μην είναι διασκορπισμένοι παντού όλοι οι traceurs.

Φωτογραφίες: Από το αρχείο της quadra team στο facebook

Πηγή: Thebest.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ