Βέφα Αλεξιάδου: Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας! Έχασε μέσα σε τρεις μήνες τις δύο κόρες της - Δείτε την ανάρτηση της στο FB! (φωτό)

Δύσκολες στιγμές βιώνει για ακόμα μια φορά η οικογένεια Αλεξιάδου. Το βράδυ της Τρίτης 28 Οκτωβρίου η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς βυθίζοντας την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα στη θλίψη. 

Όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας ήθελε την οικογένεια να χάνει άλλο ένα αγαπημένο της πρόσωπο, την κόρη της Βέφας Αλεξιάδου,Αγγελική η οποία σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη της με την επάρατη νόσο. Η Αγγελική Αλεξιάδου μετά τον πρόωρο χαμό της αδελφής της, Αλεξίας, ήταν εκείνη που μαζί με την μητέρα της Βέφα ήταν το στήριγμα για τα παιδιά της Αλεξίας Αλεξιάδου, τις κόρες της, Χαρά και Γενοβέφα. Η Αγγελική Αλεξιάδου ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή, Γιάννης Ντόντορο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριζε τη σύζυγό του στις δύσκολες στιγμές και στο Γολγοθά που σιωπηλά και γενναία βίωνε λόγω της ασθένειάς της. 

Η Αλεξία και η Αγγελική Αλεξιάδου, αφήνουν πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό με την μητέρα τους να είναι εκείνη που μαζί με τους συζύγους των παιδιών της θα μεγαλώσουν την Χαρά και τη Γενοβέφα. Η Αγγελική και η Αλεξία Αλεξιάδου δραστηριοποιούνταν στο χώρο της μαγειρικής με την πρώτη να καταπιάνεται με τις επιχειρήσεις της Βέφας Αλεξιάδου και την δεύτερη με το χώρο της γαστρονομίας. Η οικογένεια έχει συνεχώς στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα που προσπαθούν να την στηρίξουν στις τραγικές στιγμές που για ακόμα φορά βιώνει.  

Η ανάρτηση της στο Facebook

«Έξω χιονίζει! κι είναι τόσο ομορφα!! Παχύ, πυκνό το χιόνι μέσα σε λίγα λεπτά έντυσε την πλάση όλη στα λευκά!. Άλλαξε το τοπίο, άσπρισε η μέρα κι έδιωξε το σκοτάδι απ' την καρδιά! Παρέα με δυο καλές φίλες απολαύσαμε το πρωινό καφεδάκι παρακολουθώντας τον τρελό χορό των νιφάδων του χιονιού Σας ευχαριστώ φίλες μου για τα παρήγορα μηνύματά σας και την τόση αγάπη σας. Όμως αν πράγματι θέλετε να μου δίνετε χαρά, μιλήστε μου για διάφορα άσχετα με το πένθος μου θέματα. Με στεναχώρησε το γεγονός, ότι τα Media έδωσαν πάλι τόσο μεγάλη δημοσιότητα στον πόνο μου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας στη Χαρούλα μου. Να έχετε ένα όμορφο βράδυ, φίλες και φίλοι μου», έγραψε η κυρία Αλεξιάδου στο Facebook, ποστάροντας και φωτογραφίες από τη χιονισμένη της αυλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ