«Εφηβεία: ας μη χάσουμε την επικοινωνία, ας ανοίξουμε δρόμους»: Ένα must εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εφήβους εφήβους στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Με ένα ακόμα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Εφηβεία: ας μη χάσουμε την επικοινωνία, ας ανοίξουμε δρόμους», το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ υποδέχεται γονείς και εφήβους το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιεί.

Το πρόγραμμα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ υποδέχεται τους εφήβους υπό τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής μουσικής, που έχουν προτείνει οι ίδιοι. Θα επισκεφθούν το internet corner και θα περιηγηθούν εικονικά στο Μουσείο. Στη συνέχεια, οι έφηβοι θα περιηγηθούν στην έκθεση της κινητής τηλεφωνίας –ένα ταξίδι εξέλιξης του κινητού τηλεφώνου μέσα στον χρόνο– ενώ θα ακολουθήσει η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με την καθοδήγηση εικαστικού.

Παράλληλα με τις δράσεις των εφήβων, οι γονείς θα παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο ψυχολογίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με ψυχολόγο πώς μπορούν να επικοινωνούν με τους εφήβους, αλλά και να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Στη συνέχεια, θα ενταχθούν και οι ίδιοι στην εικαστική δράση και, μαζί με τα παιδιά τους, θα ολοκληρώσουν τη μοναδική μουσειακή εμπειρία!

Τα προγράμματα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρες 10.00-11.30, 11.30-13.00, 13.00-14.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ