Good News: Πρεμιέρα σήμερα για το 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι - Djs, χορευτικά & πολλές εκπλήξεις για το κοινό! (Φωτό)

Ξεκινά σήμερα το 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι, στην πλατεία Όθωνος, στις 19.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του μήνα. Η διάθεση είναι εορταστική και η ατμόσφαιρα αυτή αναμένεται να κυριαρχήσει στην τελετή έναρξης, κατά την οποία τα πληρώματα θα παραλάβουν τα λάβαρά τους.

Ο δήμαρχος θα δώσει το σήμα για την εκκίνηση του καρναβαλιού, ενώ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Jukebox και, ταυτόχρονα, 9 Σχολές Χορού της Καλαμάτας θα παρουσιάσουν χορογραφίες. Από τις 18.00, όμως, την εκδήλωση θα καλύπτουν μουσικά οι DJs Λούης Αλεξέας και  Νεκτάριος Κορμάς, που προσφέρθηκαν εθελοντικά, ενώ την παρουσίαση θα κάνει η Γιώτα Νέζη, ραδιοφωνική παραγωγός, επίσης εθελόντρια.
Και στις 20.00 θα εμφανισθεί το κεντρικό πρόσωπο του Καλαματιανού Καρναβαλιού, η Πριγκίπισσα Ιζαμπώ (θα την υποδυθεί η Σταυριάννα Γυφτέα) με την ακολουθία της!


Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, ο δήμαρχος κάλεσε καρναβαλιστές από όλη τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή να μετάσχουν στο 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι, εκτιμώντας ότι θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, Θανάσης Ηλιόπουλος και η πρόεδρος της Επιτροπής Καρναβαλιού, Αναστασία Μπελογιάννη, ευχαρίστησαν τους εθελοντές και τα μέλη της Επιτροπής Καρναβαλιού, για τον κόπο που κατέβαλαν ώστε να προετοιμασθεί με άρτιο τρόπο το καρναβάλι.


Επίσης, απηύθυναν ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Μεσσηνίας, για τη συμβολή τους.
Στο 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα μετάσχουν 42 πληρώματα, που θα διαγωνιστούν σε πρωτότυπα παιχνίδια, διεκδικώντας όμορφα ΒΡΑΒΕΙΑ. Ήδη έγινε κλήρωση στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, παρουσία των αρχηγών όλων των γκρουπ, για τη σειρά παραλαβής των λαβάρων και τη σειρά παρελάσεως.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, στην Καλαμάτα και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, όπου θα εξακτινωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Καθαρά Δευτέρα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ