Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η συγκλονιστική ιστορία της 22χρονης Sadie Rance που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο μέσω... Google!

Μια νεαρή γυναίκα που υπέφερε από πόνους στο στομάχι, αυτό-διαγνώσθηκε με καρκίνο με τη χρήση του διαδικτύου.

Ωστόσο, μέχρι να διαγνωσθεί με την νόσο, ο όγκος στις ωοθήκες της είχε το μέγεθος πεπονιού! Μέχρι τότε πάντως, οι γιατροί της είχαν πει ότι οι πόνοι στο στομάχι οφείλονταν στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το οποίο υποτίθεται, ότι έπασχε. 

Όμως καθώς οι πόνοι γίνονταν αβάσταχτοι, η 22χρονη Sadie Rance στράφηκε στο διαδίκτυο για να αναζητήσει απαντήσεις. Ανακάλυψε ότι τα συμπτώματά της, ίσως να οφείλονταν σε καρκίνο στις ωοθήκες και αφού ανέφερε τα ευρήματά της στους γιατρούς, εκείνοι ανακάλυψαν, τον Σεπτέμβριο του 2013, ότι πράγματι έπασχε από καρκίνο στις ωοθήκες, στο τέταρτο στάδιο. 

Τον περασμένο Ιανουάριο, οι γιατροί προχώρησαν σε μια διερευνητική εγχείρηση και ανακάλυψαν ότι δε μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο, γιατί ήταν προσκολλημένος σε άλλα όργανα. Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο έντερο, στο ήπαρ, την καρδιά και τους πνεύμονες και την ενημέρωσαν ότι είχε μόλις 2 χρόνια ζωής. 

Και επειδή πάντα υπάρχει θέση για ένα θαύμα, η πάντα θετική και αισιόδοξη κοπέλα, άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία με αποτέλεσμα ο όγκος να αρχίσει να συρρικνώνεται. Τα καλά νέα συνεχίστηκαν όταν το αγόρι της της έκανε πρόταση γάμου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά της το Κεντ της Βρετανίας. 

Πηγή: telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ