Virtual ποδηλατικοί αγώνες σε πραγματικές συνθήκες στην Πάτρα!(Φωτό - Βίντεο)

Απαιτείται σκληρή προπόνηση και πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Κι αν είναι virtual, αυτό δεν το κάνει καθόλου εύκολο. 

Ο λόγος για το IDEAL VIRTUAL REALITY 2015 που διοργανώθηκε και φέτος σε γνωστό κατάστημα ποδηλάτων της Πάτρας και φιλοξενεί συμμετοχές απο την ευρύτερη περιοχή.

Στο βίντεο ο πατρινός Χαράλαμπος Άννινος διαγωνίζεται για την πρώτη θέση σε έναν αγώνα σχεδόν 20 χιλιομέτρων, με ανηφόρες, κατηφόρες και σημαντικό συντελεστή δυσκολίας.

Ο ποδηλατικός αγώνας προσομοιώνει τις συνθήκες του γύρου της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Portet d' Aspet σε μια διαδρομή 19,807 χιλιομέτρων με συνολικό υψόμετρο 191 μέτρα και μέσο όρο κλίσης 2,4%. Η διαδρομή που έχει επιλεγέι εκτός των άλλων είναι το Le Creusot - Montceau Lesmines απο το Tour de France.

H ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. IDEAL BIKE με έδρα την οδό Αγ. Ανδρέου & Κανάρη 157 στην Πάτρα, προκήρυξε διαγωνισμό με τίτλο «2ο κύπελλο ποδηλασίας εικονικής πραγματικότητας 2015» «2nd IDEAL VIRTUAL REALITY 2015» , ο οποίος διενεργείτε στο εν λόγω ποδηλατικό κατάστημα από τις 6 Φεβρουαρίου και δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια διαδρομή με χαρακτηριστικά Pro Tour και να αγωνιστούν για το κύπελλο! Ο πρώτος νικητής θα αποκτήσει το συλλεκτικό κύπελλο της διοργάνωσης, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα προπονητήριο ELITE.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό είχαν όλοι όσοι συμπλήρωσαν την αίτηση συμμετοχής και συμμετείχαν στην δοκιμασία.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Του Διαγωνισμού
Ο Νικητής του Διαγωνισμού για το έπαθλο, θα ανακηρυχθεί με τη διαδικασία της κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση καθώς και οι απονομές των νικητών κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα « ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» στην οδό Αγ. Ανδρέου & Κανάρη 157 στην Πάτρα και θα παρίσταται η συμβολαιογράφος, κυρία Διονυσία Γκαδόλου.

Ο νικητής που θα προκύψει από την κλήρωση των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, θα κερδίσει ένα προπονητήριο QUBO DIGITAL ELITE.

Στην όλη εκδήλωση επικουρικό ρόλο έχει και ο Π.Ο.Πατρών.

Πηγή: Thebest.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ