Πυρά «Πυρήνων» κατά Χ. Ξηρού: «Γραφικός & επίδοξος ηγετίσκος - Πίστευε πως ήταν η μετεμψύχωση του... Καραϊσκάκη!»

Βαρύτατες εκφράσεις κατά του Χριστόδουλου Ξηρού αλλά και αποκαλύψεις για το σχέδιο της επίθεσης με βόμβα 150 κιλών στις φυλακές Κορυδαλλού κάνουν οι Πυρήνες της Φωτιάς με κείμενό τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Τα δέκα μέλη της οργάνωσης που υπογράφουν το κείμενο απαντούν στα όσα ανέφερε ο Χριστόδουλος Ξηρός για τη συνεργασία τους και αναφέρονται με σκαιότατους χαρακτηρισμούς κατά του φυλακισμένου τρομοκράτη χαρακτηρίζοντάς τον «ρουφιάνο, χαφιέ, καταδότη, και γραφικό επίδοξο ηγετίσκο.

Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι ο «Μανώλης» της 17Ν ήταν παραληρηματικός, «υποδυόταν την μετεμψύχωση του Καραϊσκάκη» και «εμφάνιζε κόμπλεξ εξουσιομανίας».

«Ανίκανος να συντηρήσει ακόμα και τον εαυτό του με την εκδίωξη απ’ τους κύκλους μας, ήταν ζήτημα ωρών να πέσει στα χέρια της αστυνομίας και, με δεδομένη την προδοτική του ιστορία, παραμόνευε ο κίνδυνος να καρφώσει το σχέδιο της απόδρασης που είχαμε οργανώσει και ο ίδιος διαρκώς σαμπόταρε. Δε θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που θα ρουφιάνευ» συνεχίζουν την επίθεση οι Πυρήνες της Φωτιάς ενώ αναφερόμενοι στο σχέδιο εξόντωσής του κάνουν λόγο για «ολική ρήξη μαζί του» την οποια διαρκώς ανέβαλαν.

Δίνουν, επίσης, την δική τους εκδοχή για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο Ξηρός στις Φυλακές Δομοκού λέγοντας ότι δεν οφείλονται στο γεγονός ότι δημιουργήθηκαν οι φυλακές τύπου Γ’, επειδή παραβίασε την άδειά του αλλά στις «εμετικές βρωμιές που τόλμησε να εκστομίσει εναντίον μας μέσα στη φυλακή και για το στίγμα του ρουφιάνου που θα τον συνοδεύει για πάντα».

Πώς θα ανατινάζαμε τις φυλακές Κορυδαλλού

Στο ίδιο κείμενο οι Πυρήνες της Φωτιάς αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρεις για το σχέδιό τους να χρησιμοποιήσουν μια βόμβα 150 κιλών προκειμένου να γκρεμίσουν τον τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού και να αποδράσουν.

Υποστηρίζουν ότι θα τοποθετούσαν την υπερ-βόμβα «σε βαρέλι με κωνική κεφαλή» ακολουθώντας μια τεχνική που εφάρμοσαν πρώτοι οι Ιρακινοί και έτσι δεν θα υπήρχαν αθώα θύματα από την επίθεσή τους. 

Αποκαλύπτουν, δε, ότι «προφανώς προηγήθηκαν δοκιμές μικρότερης κλίμακας, για να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα» σε απομακρυσμένες περιοχές μέχρις ότου να διαπιστώσουν ότι το ωστικό κύμα όντως εστίαζε εκεί που ήθελαν. «Το σχέδιο της απόδρασης, σε αυτόν τον τομέα αλλά και γενικότερα, ήταν φτιαγμένο ώστε να μην υπάρξει καμία μη προγραμματισμένη απώλεια ζωής ανθρώπου» συμπληρώνουν.

Όσον αφορά τις σχέσεις τους με ποινικούς δηλώνουν «περήφανοι για τους φίλους μας που στάθηκαν δίπλα μας. Γιατι πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για την αναρχία, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που μιλάνε για τον τρόπο με τον οποίο τη ζουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ