ΗΠΑ: Επιχείρησε να τη βιάσει κι αυτή του έκοψε τη γλώσσα και την παρέδωσε την αστυνομία! (βίντεο)

Η Αντέλ Μπάρμπερ είχε ξαναπέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να ξαναβιώσει τον ίδιο εφιάλτη, ωστόσο πριν από λίγο καιρό δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα που προσπάθησε να την βιάσει.

Η γυναίκα μαζεύοντας τις τελευταίες τις δυνάμεις ήταν  αποφασισμένη πως δεν θα άφηνε ατιμώρητο τον δράστη και το μόνοο που σκεφτόταν ήταν να συλλέξει αρκετό DNA προκειμένου να το δώσει στην αστυνομία για να εντοπίσει το δράστη. 

"Σκέφτηκα ότι ήταν καλό να δαγκώσω τη γλώσσα του όσο πιο δυνατά μπορούσα, ήθελα να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερο γενετικό υλικό, ήθελα να δείξω δεν συναινούσα στην πράξη και να προκαλέσω όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο", δήλωσε η ίδια στην εκπομπή  This Morning.

Επειδή, ο δράστης μάλλον απολάμβανε το δάγκωμα, η Αντέλ αποφάσισε να βάλει περισσότερη δύναμη, με αποτέλεσμα να του κόψει ένα κομμάτι από τη γλώσσα του και να την κρατήσει στο στόμα της.

Όταν κατάφερε να ξεφύγει είχε ακόμη το κομμάτι στο στόμα της και όταν έφτασε στο σπίτι της κάλεσε την αστυνομία για να παραδώσει το στοιχείο προκειμένου να συλληφθεί ο βιαστής, που φέρεται πως έχει εμπλακεί και σε άλλους βιασμούς.

"Αυτή τη φορά ήμουν αποφασισμένη, κανείς δεν θα μου ξανάκανε το ίδιο", τόνισε η Αντέλ.

Πηγή: Mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ