Olivier Descotes: Ο πολιτισμός αντίδοτο στην κρίση!!

Μια συνέντευξη του Δημήτρη ΜαχαιρίδηO Olivier Descotes, Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδας απαντάει σε 7 ερωτήματα που του θέτει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαχαιρίδης. Στις απαντήσεις μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν φοβάται τις κρίσεις και τις διαμάχες, είναι πεπεισμένος πως ο πολιτισμός μπορεί να ανταπεξέλθει τις διαφορές καθώς λειτουργεί σαν γέφυρα δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να επικοινωνήσει.


Μια συνέντευξη του Δημήτρη Μαχαιρίδη

O Olivier Descotes, Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδας απαντάει σε 7 ερωτήματα που του θέτει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαχαιρίδης. Στις απαντήσεις μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν φοβάται τις κρίσεις και τις διαμάχες, είναι πεπεισμένος πως ο πολιτισμός μπορεί να ανταπεξέλθει τις διαφορές καθώς λειτουργεί σαν γέφυρα δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να επικοινωνήσει.


Για τον λόγο αυτό λοιπόν, ξεκίνησε την περασμένη χρονιά ένα πολιτιστικό πρόγραμμα του Γαλλικού Ινστιτούτου έως το 2014. Χάρη σε αυτό το τριετές πρόγραμμα που επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, οι δυο παραδοσιακές ''συμμαχίες'', Ελλάδα και Γαλλία, έρχονται πιο κοντά.

Για να διαβάσετε τη συνέντευξη, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ