''Ενας άλλος κόσμος'' - Δείτε το τρέιλερ από την νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Αντρέα Όσβαρτ & τον Τζ.Κ.Σίμονς! (trailer)

Όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ότι αποτελείται από τρεις αφηγήσεις, τρία κεφάλαια, τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης.

Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Ελληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό.
Στην ίδια λογική και το καστ συνδέει ηθοποιούς διαφορετικών εθνικοτήτων, με πρωταγωνιστές τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Τζέι Κέι Σίμονς (κάτοχος Χρυσής Σφαίρας Β' Ανδρικού Ρόλου και φαβορί για το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Whiplash»), Αντρεα Οσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Δείτε το βίντεο:

Μετά από μήνες γυρισμάτων χωρίς τίτλο, η ταινία που βρίσκεται αυτήν την εποχή στη διαδικασία του μοντάζ, θα ονομάζεται «Ενας Αλλος Κόσμος» και θα βγει στις αίθουσες το Φθινόπωρο του 2015. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενδίδει απροκάλυπτα στην οικονομική κρίση, δίνοντας ως μοναδική λύση τον έρωτα σε μια ταινία που μοιάζει σίγουρο ότι θα ξεπεράσει σε επιτυχία το «Αν...».
 

Δείτε εδώ σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Ενας Αλλος Κόσμος» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η Αντρεα Οσβαρτ και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη δεύτερη ιστορία με τίτλο «Loseft 50mg»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Μαρία Καβογιάννη και τον Τζ.Κ.Σίμονς από τα γυρίσματα της τρίτης ιστορίας.

Ένας Αλλος Κόσμος / Παραγωγή: Plus Productions S.A. / Συμπαραγωγή: Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV / Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Chris Papavasiliou – Dorothea Paschalidou

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ