Pole House - Το σπίτι κοστίζει 3.500 δολ την εβδομάδα - Αιωρούμενο 40 μέτρα πάνω από λευκή άμμο στην Αυστραλία! (φωτό)

Αιωρούμενο 40 μέτρα πάνω από έξι χιλιόμετρα λευκής άμμου στην Αυστραλία, το Pole House, δίνει την αίσθηση ότι επιπλέει ανάμεσα στα σύννεφα και την θάλασσα.

Χτισμένο στην παραλία Fairhaven κατά μήκος του Great Ocean Road στη Βικτώρια, το μοναδικό αυτό σπίτι, είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα κτίρια της Αυστραλίας, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες και τους περαστικούς με την θέα που κόβει την ανάσα και την ασυνήθιστη αρχιτεκτονική.

Αποτελεί την τέλεια ρομαντική απόδραση καθώς περιλαμβάνει τζάκι και ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο με εκπληκτική θέα.

Το ενοίκιο για μια εβδομάδα ανέρχεται στα 3.500 δολ. σε εκτός αιχμής εποχή και σχεδόν 5.000 δολάρια την εβδομάδα τον Ιανουάριο.

Αρχικά χτίστηκε από τον Frank Dixon στη δεκαετία του 1970, αλλά το κτίριο επανασχεδιάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια από τον Franco Fiorentini, ο οποίος κατασκεύασε παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, που αξιοποιούν πλήρως τη θέα 360 μοιρών.

Περιλαμβάνει, επίσης, την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας διαβίωσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δικτυακού τόπου των διακοπών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιδιοκτησία είναι ήδη νοικιασμένη για τους πρώτους επτά μήνες του 2015, με περιορισμένη διαθεσιμότητα εντός των επόμενων πέντε μηνών.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ