Hayley Hasselhoff: Η κόρη του David Hasselhoff είναι plus size μοντέλο & έρχεται να μας αποδείξει ότι η ομορφιά δε γνωρίζει κιλά και πώς όλες έχουμε ανασφάλειες!

Γνώριζες τη Hayley Hasselhoff; Είναι η μικρότερη κόρη του David Hasselhoff και της δεύτερης συζύγου του, Pamela Bach.

 Η Hayley είναι 22 χρονών, ηθοποιός και μοντέλο στο επάγγελμα. Ωστόσο, ο δρόμος που επέλεξε στο μόντελινγκ είναι λίγο διαφορετικός από αυτόν που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Η Hayley είναι plus size μοντέλο και φορά νούμερο ρούχων 12 (στο αμερικανικό σύστημα). Παρόλο που δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση τόσο στις φωτογραφίσεις της όσο και στο Instagram, η 22χρονη δεν έκρυψε ότι περνάει και μέρες που δε νιώθει καλά με το σώμα της.

"Ακόμη έχω κακές μέρες. Αλλά είναι εντάξει. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να νιώθει συνέχεια αυτοπεποίθηση. Συγκριτικά με παλιότερα, νιώθω ότι έχω περισσότερη επαφή με το ποια είμαι. Νιώθω συνδεδεμένη με το κορμί μου και είναι μοναδική εμπειρία".Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η Hayley δεν είναι plus size μοντέλο αν και εκείνη τη χαροποιεί αυτός ο ρόλος. "Έχω αποδεχτεί αυτήν την ταμπέλα. Είμαι μοντέλο plus size για τη βιομηχανία της μόδας και δεν με ενοχλεί. Το αγαπώ".


Η Hayley Hasselhoff μίλησε και για τη συνάδελφό της Myla Dalbesio η οποία φορά το νούμερο 10 και θεωρείται κάτι μεταξύ του skinny και του plus size. "Η Myla είναι εκθαμβωτική και είναι τέλεια επιλογή του Calvin Klein να συμπεριλάβει ένα βαρύτερο μοντέλο στην καμπάνια του χωρίς να το κάνει ντόρο".Η κόρη του David Hasselhoff είναι περίπου 8 χρόνια στη βιομηχανία του μόντελινγκ και έχει υπάρξει πρέσβειρα του Plus Size Fashion Week.

"Ξεκίνησα από 14 ετών. Αποσύρθηκα για πέντε χρόνια για να κάνω και άλλα πράγματα. Όταν επέστρεψα, τα πράγματα είχαν αλλάξει ριζικά. Οι plus size οίκοι μόδας είχαν σημαντικό ρόλο στην αγορά και είναι φανταστικό που ο χώρος έχει ωριμάσει".

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ