Story: Η Αθηνά Ωνάση επέστρεψε με νέο άλογο μετά το ατύχημα: Το συγκινητικό "αντίο" στην Camille που πέθανε!

Μετά το ατύχημα του Δεκεμβρίου, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση κάνει νέα αρχή

 

Το 2014 έφυγε με δάκρυα για την Αθηνά Ωνάση, καθώς στις 10 Δεκεμβρίου σε ιππικούς αγώνες στη Γενεύη, είχε μια πολύ άσχημη πτώση με το άλογό της, το οποίο υποβλήθηκε σε ευθανασία, αφού ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Η φωτογραφία με τα δάκρυα να αυλακώνουν το πρόσωπό της μετά την πτώση, όταν κατάλαβε ότι το άλογό της είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η διάσημη κληρονόμος πάντως δεν έπαθε τίποτε και ενάμιση μήνα μετά επιστρέφει στη δράση, αφού στις 24 Ιανουαρίου  αγωνίστηκε στη Ζυρίχη με νέο άλογο. Θα ακολουθήσουν τον Φεβρουάριο δύο τουρνουά, στα οποία θα λάβει μέρος, το πρώτο στο Μπορντό της Γαλλίας, στις 2 του μήνα, και το δεύτερο στο Χονγκ Κονγκ, από τις 13 μέχρι τις 15.

ΤΥΠΟΣ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βραζιλιάνικο Τύπο, η κόρη της Χριστίνας Ωνάση ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Τότε άρχισε να συνέρχεται από την απώλεια του αγαπημένου της αλόγου, της AD Camille, την οποία αποχαιρέτησε και για τους δυο τους ο σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσουν, απλώς, η καλύτερη», έγραψε ο Βραζιλιάνος ιππέας. «Είμαστε περήφανοι που σε είχαμε μαζί μας και είναι απίστευτο πόσες σπουδαίες στιγμές είχατε εσύ και η Αθηνά μαζί. Θα είσαι πάντοτε στις καρδιές μας», πρόσθεσε.

Στη σελίδα του στο Instagram ο σύζυγος της Αθηνάς έχει αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες που δεν έχουν δει το φως της ευρείας δημοσιότητας. Σε κάποιες από αυτές ποζάρει με φίλους του, ενώ δεν λείπουν στιγμές από την αγωνιστική του δράση αλλά και τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη του, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Σιμπέλ Ντόρσα. Φυσικά, δεν απουσιάζει η σύζυγός του.

ΒΙΒΙΑΝ. Η τελευταία των Ωνάσηδων, που την επόμενη εβδομάδα κλείνει τα 30 της χρόνια, εμφανίζεται να παίζει με τον σκύλο της, να φωτογραφίζεται με τον Αλβάρο και το καινούργιο της άλογο, αλλά και να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του, Βίβιαν. Η μικρή, που έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά, διατηρεί πολύ καλή σχέση με την Αθηνά από τότε που ήταν πολύ μικρή και έμενε μαζί με τη μητέρα της, Σιμπέλ. Η τραγική αυτοκτονία της τελευταίας (βούτηξε στο κενό από το διαμέρισμά της) ήταν η θλιβερή κατάληξη της κόντρας της με τον Αλβάρο, η οποία «πούλαγε» τρελά στα μίντια. Η Βίβιαν μένει πλέον με την Αθηνά και τον Αλβάρο στην πολυτελή κατοικία του ζεύγους στο Σάο Πάολο. Σε άλλες φωτογραφίες απαθανατίζονται από φίλους τους σε τρυφερά φιλιά και αγκαλιές, δείγμα και αυτό της υγιούς σχέσης που έχουν μετά από εννιά χρόνια γάμου. Το ζευγάρι γιόρτασε ακόμη και το Halloween, φροντίζοντας μάλιστα να μεταμφιεστεί κατάλληλα για το πάρτι που διοργάνωσε στενός φίλος τους.

Οι πληροφορίες θέλουν την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο να βρίσκονται από τις αρχές του μήνα στο Ουέλινγκτον, όπου σε μια έκταση πενήντα έξι στρεμμάτων βρίσκονται οι καινούργιοι στάβλοι τους και μια εντυπωσιακή κατοικία. Για την απόκτησή τους η Αθηνά Ωνάση έβγαλε από τον τραπεζικό της λογαριασμό 12.000.000 δολάρια, με τα οποία πλήρωσε τον μέχρι τότε ιδιοκτήτη, Μαρκ Μπελίσιμο. Το μικρό χωριό βρίσκεται στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και εκεί καταφεύγει συχνά το ζευγάρι για να ξεφεύγει από το θορυβώδες Σάο Πάολο. 
Οι φίλοι τους λένε ότι το μόνο που απομένει για να συμπληρωθεί η ευτυχία τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού, το οποίο όμως δεν δείχνει να τους απασχολεί τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Και οι δύο επιθυμούν να διακριθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στα τουρνουά ιππασίας τη νέα χρονιά, εκεί όπου συναντούν συχνά φίλους τους από το διεθνές jet set, όπως τη Σαρλότ Κασιράγκι και την Ηλέκτρα Νιάρχου. Οι φωτογράφοι μάλιστα είχαν απαθανατίσει τη Σαρλότ και την Αθηνά να κουβεντιάζουν για αρκετή ώρα στο περιθώριο του τουρνουά «Gucci Masters».
Το Μονακό εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα θέρετρα του Ντόντα (έτσι αποκαλούν χαϊδευτικά τον Αλβάρο οι φίλοι του) και της Αθηνάς, που προς το παρόν δεν έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Η πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έφερε για πολλοστή φορά την εγγονή του μυθικού Σμυρνιού στο προσκήνιο. Τα σχόλια από κάποιους ήταν αρκετά έντονα για την Αθηνά Ωνάση, η οποία επικρίθηκε για ξεπούλημα της περιουσίας της. Η ίδια όμως, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, επιμένει να σιωπά. Παρά τα συνεχή αιτήματα από περιοδικά και εφημερίδες να δώσει την πρώτη της συνέντευξη, η «χρυσή» κληρονόμος επιμένει να κρατάει αποστάσεις από τα ΜΜΕ, προτιμώντας να μη δημοσιοποιεί τίποτε από τη ζωή της.

πηγή: Παραπολιτικά - Διονύσης Θανάσουλας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ