6 στέκια για φαγητό και deli shopping: Και τρως & ψωνίζεις προϊόντα σε προσιτές τιμές!

Έξι χώροι όπου θα πας για καφέ, για γεύμα, δείπνο ή για ένα ποτήρι κρασί και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φύγεις με άδεια χέρια. Το κάθε σενάριο (μπορεί να) έχει και λίγο επιδόρπιο shopping.

Grecotel Pallas Athena
Πριν ή αφότου πάρετε το ασανσέρ για το εστιατόριο και το ενδιαφέρον μενού του Σάκη Τζανέτου, κάντε μια στάση στο καλαίσθητο corner στο ισόγειο του ξενοδοχείου για μια γνωριμία με τα εξαιρετικά προϊόντα τής AgrecoFarm: βιολογικό έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, ελιές, ρακή, βιολογικό μέλι, μαρμελάδες και μια σειρά προϊόντων σώματος που μυρίζει κρητική φύση.

Τα καραμανλίδικα του Φάνη
Από τη μία η ανοιχτή κουζίνα, από την άλλη η βιτρίνα, φουλαριστή, με τα καραμανλίδικα λουκάνικα, τους καβουρμάδες και τα κάθε λογής ελληνικά τυριά: μαλακά, σκληρά, καπνιστά, παλαιωμένα,. Πας να ψωνίσεις, πιάνεις πόστο σε ένα από τα μαρμάρινα τραπεζάκια, για ένα ούζο κι ένα σαγανάκι με αβγά και παστουρμά. Και τούμπαλιν.

Μimaya
Δεν είναι ακριβώς μέσα στο εστιατόριο της Γλυφάδας όπου ο Μιχάλης Ηρωγλίδης παρουσιάζει τη μοντέρνα, μεσογειακής βάσης κουζίνα του^ το «Mimaya Shop» βρίσκεται ακριβώς δίπλα, με τα ράφια του γεμάτα χειροποίητα ζυμαρικά, ορυκτά αλάτια, διαλεκτά ελαιόλαδα και αρωματικά ξύδια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, αποστάγματα…

Δείτε τη συνέχεια εδώ - athinorama.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ