Ο Λουίς Φίγκο υποψήφιος για την προεδρία της FIFA!

Ο Λουίς Φίγκο ανακοίνωσε την υποψηφιοτητά του στις εκλογές του Μαΐου για να αναλάβει την θέση του προέδρου της FIFΑ, σε συνέντευξή του στο CNN.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον νυν πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος θα είναι πάλι υποψήφιος.

«Νοιάζομαι για το ποδόσφαιρο και η εικόνα που παρουσιάζει η FIFA, όχι μόνο τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Όταν γράφεις τη λέξη FIFA στο ίντερνετ το πρώτο πράγμα που σου βγαίνει είναι «σκάνδαλα». Αυτό είναι που θα πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα της Ομοσπονδίας. Το ποδόσφαιρο δικαιούται πολλά περισσότερα Μιλούσα με πολλούς σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όλοι πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να γίνει. Τον περασμένο χρόνο ήμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία και είδα την αντίδραση των οπαδών για τη FIFA. Νομίζω πως κάτι πρέπει να αλλάξει σε επίπεδο ηγεσίας, διακυβέρνησης, διαφάνειας και αλληλεγγύης. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή για αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ