Απίστευτο Cat - Story: Ο Μπαρτ χτυπήθηκε από Ι.Χ, τον έθαψαν, και επέστρεψε στο σπίτι 5 μέρες μετά! (βίντεο)

Ένας γάτος ονόματι Μπαρτ, βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος χτυπημένος από αμάξι, ενώ είχε περάσει πάνω από εβδομάδα από το ατύχημα και οι κτηνίατροι στην Τάμπα της Φλόριδας επιβεβαίωσαν το θάνατό του. 

Ωστόσο, ο επτάψυχος (τουλάχιστον...) γάτος είχε αντίθετη γνώμη, κατορθώνοντας να βγει από τον τάφο του και να επιστρέψει στο σπίτι του πέντε μέρες μετά! 

Το αιλουροειδές γύρισε στην κηδεμόνα του κ. Χάτσον για φαγητό, ωστόσο η φοβερή πληγή στο πρόσωπό του τον κάνει να μοιάζει κάπως τρομακτικός και δυστυχώς σημαίνει ότι θα χάσει το ένα του μάτι.

Η κηδεμόνας του δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο Μπαρτ έχει υποστεί από το ατύχημα κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έσπασε το σαγόνι του και έχασε το ένα του μάτι, αλλά παρά την κακή του κατάσταση είναι... πολύ ζωντανός. 

Ο Μπαρτ χρειάζεται εγχείρηση , αλλά είναι βέβαιο ότι θα επιβιώσει, ενώ φαίνεται, ότι αφότου απέδρασε από τον τάφο του σκάβοντας με τις πατούσες του, κρύφτηκε για μερικές ημέρες συγκεντρώνοντας δυνάμεις για να επιστρέψει στο σπίτι του... «Είχε τύχη με ουρά» ο γατούλης; Μάλλον δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά ενστίκτου επιβίωσης...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ