Vintage Beauty Pic: Γιατί η θεία μου, Αγγελική Νικολοπούλου, παραμένει το πρότυπο της κλασσικής ομορφιάς χωρίς πολλά φρου - φρου!

Για την θεία μου, νιώθω μια μεγάλη αγάπη αφού είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει απομείνει από τα 5 αδέρφια της μητέρας μου και τα 3 αδέρφια του πατέρα μου.Η θεία Κούλα είναι η σύζυγος του αδελφού του μπαμπά μου, του αείμνηστου θείου Γιώργου από τον οποίο κληρονόμησα τις φακίδες μου, Χαχά! 

Όλη η οικογένεια, βλέπετε, μας έχει ''αποχαιρετήσει''. Έτσι, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να έχω την ευκαιρία να θυμαμαι - ή μάλλον εκείνη θυμάται- ωραίες στιγμές, ξέγνοιαστες εκδρομές, γέλια και πολλές χαρές που υπήρχαν στο σπίτι μου. Και τι δε θυμόμαστε  με την θεία Κούλα, όπως τη φωνάζω χαϊδευτικά!

Από τα ατέλειωτα βράδια στο πεζόδρομο της οδού Τρικάλων, όταν ο μπαμπάς μου μας έβαζε να τρώμε τα υπέροχα μπιφτεκάκια του ενώ τελείωνε η Β' προβολή της ταινίας στο θερινό οικογενεικό σινεμά ''Αλάμπρα'' στους Αμπελόκηπους...

Η θεία μου, θυμάται καλύτερα από εμένα τις εκδρομές κάθε Κυριακή στο Λιόπεσι, τη σημερινή Παιανία, στη Βάρκιζα, στη Βούλα αλλά και στη Ραφήνα για ψαράκι. Ήταν στα 60s και όταν η θεία Κούλα μας πήγαινε με την αδερφή μου, την Άννα στην... εξωτική Λούτσα! Δε βλέπαμε την ώρα να γυρίσουμε σπίτι για να φάμε ντομάτες γεμιστές! Την επισκέπτομαι όσο πιο τακτικά μπορώ στο πεζόδρομο της Χαιμαντά στο Χαλάνδρι και συζητάω μαζί της για τα πάντα!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ