Πάμε στοίχημα στις... κάλπες; Γκερέκου vs Δούνια - Κασιδιάρης vs Κανέλλη - Λαφαζάνης vs Κικίλιας!

Εκτός από τη μάχη των κομμάτων υπάρχει και η μονομαχία των προσώπων στις εκλογές, και ειδικά εκείνων που είναι ιδιαίτερα προβεβεβλημένοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τις αποδόσεις της εταιρείας stoiximan.gr, υπάρχουν έξι μονομαχίες οι οποίες θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον στις αυριανές εκλογές.

Για παράδειγμα στην αντιπαράθεση Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνας Κανέλλη ποιος θα είναι ο νικητής; Τι δείχνουν οι αποδόσεις για την Αντζελα Γκερέκου και τη Νόνη Δούνια, Λαφαζάνης ή Κικίλιας, Κωνσταντοπούλου ή Κεφαλογιάννη;

Τα γραφήματα της εταιρείας δείχνουν τους νικητές με βάση τις αποδόσεις. Συγκεκριμένα, τα έξι ζευγάρια είναι:
Γκερέκου ή Δούνια


Κασιδιάρης ή Κανέλλη


Λαφαζάνης ή Κικίλιας


Τατσόπουλος ή Ψαριανός


Γεωργιάδης ή Μεϊμαράκης


Κωνσταντοπούλου ή Κεφαλογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο site του Stoiximan.gr υπάρχουν περισσότερα από 30 ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές ενώ μεγάο ενδιαφέρον παρουσιάζει την τελευταία εβδομάδα το ειδικό στοίχημα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, αλλά και η νέα κατηγορία “Περισσότερες Ψήφοι Υποψηφίων”.

Στο ζευγάρι Άντζελα Γκερέκου-Νόνη Δούνια η πρώτη προηγείται αυτή την στιγμή έστω και ελάχιστα στις εκτιμήσεις του κοινού. Για το λόγο αυτό η νίκη της κ.Γκερέκου σε αριθμό ψήφων προσφέρεται λίγο πιο χαμηλά, αγγίζοντας το 1.75.

Σε μια ακόμη καθαρά γυναικεία υπόθεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται να προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρεται σε απόδοση καθαρού φαβορί στο 1.50.

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να παίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη μονομαχία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσφέρεται στην πιο χαμηλή απόδοση του 1.20 όσον αφορά τους περισσότερους ψήφους.

Πολύ κοντά στη νίκη των ψήφων είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απέναντι στον Βασίλη Κικίλια με την απόδοσή του στο 1.55.

O Πέτρος Τατσόπουλος αγγίζει σε απόδοση νίκης ψήφων το 1.60 απέναντι στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ