Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk - Αυτά είναι τα μοντέλα με τους περισσότερους followers στο Instagram!

Ποιο μοντέλο κατακτά την πρώτη θέση; Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση...

10. Barbara Palvin


@realbarbarapalvin: Πρόσωπο της L'Oreal και αγαπημένη του tumblr. Τα selfies της παρακολουθούνται από 2.1 εκατομμύρια χρήστες του Instagram.
9. Irina Shayk


@irinashayk: H Ρωσίδα Irina Shayk οφείλει τη διασημότητά της στη σχέση της με το αστέρι του ποδοσφαίρου Christian Ronald. Το ζευγάρι χώρισε φέτος, σύμφωνα με τα tabloids αλλά οι φαν της δεν φαίνεται να πτοούνται.
8. Rosie Huntington Whiteley


@rosiehw: Ο αριθμός των followers της εκτοξεύτηκε στα 2.6 εκατομμύρια όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Shia LaBeouf στο 3ο μέρος του Transformers.
7. Alessandra Ambrosio


@alessandraambrosio: ΚΑΙ από τη Βραζιλία ΚΑΙ άγγελος της Victoria's Secret - και μητέρα. 3.5 εκατομμύρια followers για την Ale και τις selfies της με τα 2 της παιδιά.

6. Gisele Bundchen


@giseleofficial: 3.5 εκατομμύρια και ο αριθμός μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου μας έχει συνηθίσει σε οικογενειακές φωτογραφίες αλλά και σε selfies από τα backstage σόου και φωτογραφήσεων

5. Adriana Lima


@adrianalima: Από ό,τι φαίνεται η συνταγή της επιτυχίας στο Instagram είναι τα φτερά του Αγγέλου της Victoria's Secret. Η Adriana Lima μετρά 4 εκατομμύρια followers. Ο σκύλος της; 4 χιλιάδες.
4. Candice Swanepoel


@angelcandices: 4.7 εκατομμύρια οι followers της. Η πιο σέξι από τους αγγέλους μετά την Adriana Lima. Τα selfie της μαζεύουν μισό εκατομμύριο likes.
3. Miranda Kerr


@mirandakerr: 5.4 εκατομμύρια οι followers της Miranda. Το μοντέλο από την Αυστραλία ανεβάζει συνήθως φωτογραφίες από τα backstage των σετ, αλλά και από τις διακοπές σε κάποια από τις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής. Δεν ζηλεύουμε. Καθόλου.
2. Cara Delevingne


@caradelevingne: Δεν χρειάζονται συστάσεις. 9.2 εκατομμύρια οι followers της Cara που την ακολουθούν κυρίως για τα αστεία memes και video που ανεβάζει μαζί με τις φίλες της μοντέλα.
1. Kendal Jenner


@kendalljenner: Το πρώτο πιο διάσημο μοντέλο και η 8η πιο διάσημη συνολικά στο Instagram. Η αλήθεια είναι πως η διασημότητά της οφείλεται κυρίως στο διάσημο ριάλιτι σόου της οικογένειας Καρντάσιαν (εκείνη και η αδερφή της Kylie είναι οι μικρότερες της οικογένειας). Εδώ και ένα χρόνο βέβαια, η βιομηχανία της μόδας την αναγνωρίζει ως ένα απο τα πιο φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπά της. 14 εκατομμύρια ακόλουθοι, παρακαλώ.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ