S/S 2015: Οι καμπάνιες που ξεχώρισαν & όλη η ανοιξιάτικη μόδα που ανυπομονούμε να δούμε!

Φωτογραφίες, σχεδιαστές μόδας και μοντέλα που ξεχωρίζουν για το 2015!

VALENTINO

Μοντέλα: Maartje Verhoef, Grace Simmons, Hedvig Palm, Vanessa Moody, Clémentine Deraedt
Φωτογράφος: Michal Pudelka

«Ό,τι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό», «Επιτέλους κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο» σχολιάζει ο κόσμος στα forums της μόδας. Ο newcomer φωτογράφος από τη Σλοβακία Michal Pudelka απαθανατίζει τα μοντέλα του Valentino σε mood που θυμίζει έντονα τις μυστηριώδεις θυγατέρες του Virgin Suicides (Σοφία Κόπολα, 1999). Ρομαντικά κορίτσια με πλεξούδες, μέσα σε φορέματα από δαντέλα, μπροκάρ και παλ υφάσματα, στήνονται με φόντο την καλοκαιρινή φύση της Τοσκάνης και διάθεση που συνεπαίρνει.

Isabel Marant

Μοντέλο: Natasha Poly
Φωτογράφοι: Inez & Vinoodh

Η Γαλλίδα Isabel Marant ερευνά την άλλη πλευρά της γυναίκας πολεμίστριας. Δυναμική αλλά όχι και πολύ σοβαρή, fun αλλά όχι αφελής, πολύπλευρη αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα, έτσι φαντάστηκε η Isabel τα μοντέρνα κορίτσια του φετινού καλοκαιριού.

Αlexander Wang

Μοντέλο: Anna Ewers
Φωτογράφοι: Steven Klein

Η Γερμανίδα Anna Ewers είναι από τις αγαπημένες πλέον μούσες του Wang. Σύγχρονη μόδα σε άκρως φουτουριστικό background (για τον Steven Klein μιλάμε), με τα fun κορίτσια του Wang να το διασκεδάζουν μέσα σε ένα σουρεάλ party-bus.

Stella McCartney


Μοντέλο: Natalia Vodianova
Φωτογράφος: Harley Weir

Η έβδομη φορά που η Natalia Vodianova φωτογραφίζεται για την Stella McCartney - η τελευταία ήταν για το καλοκαίρι του 13. Για τη φετινή σεζόν, η ανερχόμενη φωτογράφος Harley Weir απαθανάτισε την Vodianova στις παραλίες της Ίμπιζα, με αναλογικό αντί για ψηφιακό φιλμ. «Θέλαμε να αιχμαλωτίσουμε τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά της συλλογής, για αυτό και επιλέξαμε τη Natalia και τη χρήση πραγματικού φιλμ», σχολιάζει η McCartney

PRADA


Μοντέλα: Gemma Ward, Ine Neefs, Julia Nobis
Φωτογράφος: Steven Meisel

Το δυναμικό comeback της Aυστραλής Gemma Ward ενθουσίασε τους fashion insiders. Aσπρόμαυρο φόντο, μίνιμαλ κοψίματα στα ρούχα, νωχελικό βλέμμα από τα μοντέλα, όλα με την υπογραφή του βετεράνου της φωτογραφίας Steven Meisel. Miuccia, τα κατάφερες πάλι.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ