Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος σταθερότητας - Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στο Έθνος!

Η 25η Ιανουαρίου θα είναι μια ημέρα ιστορική. Η ημέρα που η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα κλείνοντας οριστικά μια καταστροφική και αδιέξοδη πενταετία.
 

Η ψήφος των πολιτών στις 25 Ιανουαρίου θα είναι ψήφος για την Ελλάδα της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Θα είναι ψήφος αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ψήφος νίκης και σταθερότητας για τον τόπο μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να εγγυηθεί το πέρασμα στη νέα εποχή με σίγουρα και σταθερά βήματα. Το πρώτο βήμα πρέπει να είναι η στήριξη των πιο αδύναμων. Αυτών που βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή την ανθρωπιστική κρίση. Αυτών που απειλούνται από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και την υπερχρέωση. Αυτών που ζουν κάτω από το όριο της αξιοπρέπειας. Εξίσου αναγκαίο είναι να στηριχτούν οι μικρές επιχειρήσεις, για να ανασάνει η πραγματική οικονομία, να αποκατασταθεί ο κατώτατος πρώτος μισθός, και να υπάρξει σχεδιασμός για την ανακούφιση της κοινωνίας από το ασφυκτικό πρόβλημα της ανεργίας.

Τα μέτρα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ τα κατέθεσε στον ελληνικό λαό τον περασμένο Σεπτέμβριο με το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Το πρόγραμμα αυτό αγκαλιάστηκε από την ελληνική κοινωνία, γιατί δεν συνιστά εκλογική παροχολογία. Ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες μιας λεηλατημένης κοινωνίας, είναι ρεαλιστικό, και προσεκτικά κοστολογημένο με εθνικούς πόρους. Η εφαρμογή του είναι ζήτημα προτεραιοτήτων και πολιτικής βούλησης. Και αυτήν την πολιτική βούληση ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει. Γι' αυτό έχει κερδίσει τη στήριξη και την εκτίμηση του ελληνικού λαού.

Όλη η συνέχεια εδώ - Έθνος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ