Αθηναϊκόν, Kαραμανλίδικα του Φάνη, Tsipoutapas - 6 μεζεδο-στέκια για προεκλογικά debates!

Προεκλογικά ξεπορτίσματα, λόγια τις κάλπης και γεύσεις αυτοδύναμες: ξεχωρίσαμε έξι μεζεδο-στέκια για πριν και μετά το παραβάν, τους δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης και πιάνουμε τραπέζι. 
 

Αθηναϊκόν
Το ιστορικό ουζερί της οδού Θεμιστοκλέους είχε κι έχει πολιτικούς θαμώνες και μπορεί να παινεύεται ότι έχει ζήσει πολλές πολιτικές αναμετρήσεις. Θα τα πείτε, θα τα πιείτε, θα τσιμπολογήσετε γαύρο ξιδάτο, γίγαντες, σαρδελίτσες στη σχάρα, καραβιδάκια τηγανητά, πιπεριές ψητές…
 

Καραμανλίδικα του Φάνη


Πιάσε τραπέζι για ένα σαγανάκι με καραμανλίδικο παστιρμά, πολίτικο σουτζούκι και αβγά κι ένα ουζάκι, σε ένα σχετικά καινούργιο στέκι με άρωμα παλιάς Αθήνας στην οδό Σωκράτους. Γιατί άλλα πράγματα θέλεις και άλλα δεν θέλεις να αλλάξουν ποτέ.
 

Tsipoutapas


Χιούμορ επιτοίχιο (αυτό κι αν μας χρειάζεται μέρες που ’ναι ), συλλογή από ελληνικά αποστάγματα και λογιών λογιών μικρά πιατάκια, θαλασσινά και κρεατικά –άλλα πιο κλασικά και άλλα πιο απρό­σμενα–, σε ένα ατμοσφαιρικό και σίγουρα sui generis μαγαζί στη Μεταμόρφωση.

Όλη η συνέχεια εδώ - athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ