Το Gili Lankanfushi Maldives είναι το top ξενοδοχείο στον κόσμο - Ιδού και τα 25 καλύτερα της Ελλάδας με πρώτο το... ;

Στις λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου στις κατηγορίες των ρομαντικών ξενοδοχείων, των καλύτερων μικρών ξενοδοχείων, των οικογενειακών resorts, των Bed & Breakfast, αλλά και των οικονομικών ξενοδοχείων βρέθηκαν ελληνικές μονάδες στη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Εύβοια, τη Ζάκυνθο, τη Χαλκιδική και το Πάπιγκο.
 

Αυτό προκύπτει με βάση τα εφετινά ''Tripadvisor Travellers' Choice Awards 2015'' που βασίζονται στα εκατομμύρια σχόλια των χρηστών της δημοφιλούς ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς και ανακοινώθηκαν χθές. Το τοπ ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο με βάση τα σχόλια των χρηστών αναδείχθηκε το Gili Lankanfushi Maldives στις Μαλδίβες με μία μέση τιμή στο tripadvisor στα 1.733 δολάρια τη βραδιά. Η μέση τιμή διανυκτέρευσης για τη γενική κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων του 2015 είναι στα 357 δολάρια, για τα πιο οικονομικά στα 91 δολάρια, τα B&B και Ιnns τα 136 δολάρια, για τα οικογενειακά στα 250 δολάρια, τα πολυτελείας στα 482 δολάρια, τα καλύτερα ρομαντικά στα 539 δολάρια, αυτά με τις καλύτερες υπηρεσίες στα 467 δολάρια και στα μικρά ξενοδοχεία στα 563 δολάρια.

Με βάση πάντα τα σχόλια των χρηστών, το καλύτερο ξενοδοχείο για την Ελλάδα αναδείχθηκε το Lindos Blu στη Ρόδο και ακολουθούν, το Sani Asterias Suites και το Sani Beach στη Σάνη.

Lindos Blu

Οι ελληνικές συμμετοχές στις διεθνείς λίστες

Στις ελληνικές διεθνείς διακρίσεις, το Anastasis Apartments στο Ημεροβίγλι βρίσκεται στην 7η θέση με τα 25 καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως και το Lindos Blu που βρέθηκε στην 25η θέση της ίδιας κατηγορίας.

Το Sani Beach στη Χαλκιδική περιλαμβάνεται στην 5η θέση στη λίστα με τα καλύτερα οικογενειακά resorts, ενώ λίγο χαμηλότερα, στην 15η θέση περιλαμβάνεται το Holiday Village στη Ρόδο και στην 21η θέση το Club Med Gregolimano στην Αιδηψό.

Sani Beach

Μία ακόμη συμμετοχή στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου στην κατηγορία Bed & Breakfast είναι στην 21η θέση από το Aenaon Villas στο Ημεροβίγλι.

Στην 22η θέση στα 25 καλύτερα οικονομικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο βρέθηκε το Zante Star στη Ζάκυνθο.

Στη θέση 21 με τα καλύτερα μικρά ξενοδοχεία του κόσμου βρίσκεται το Astra Suites στο Ημεροβίγλι.

Sani Asterias Suites

...και στις ευρωπαϊκές λίστες

Στην κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ευρώπη, το Lindos Blu στη Ρόδο βρέθηκε στην 24η θέση.

Στην 8η θέση των καλύτερων ευρωπαϊκών μικρών ξενοδοχείων βρίσκεται το Astra Suites και ακολουθεί στη 12ηθέση το Enigma Apartments & Suites στα Φηρά, το Anastasis Apartments στη 15η θέση΄.

Όλη η συνέχεια στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ