Το συγκινητικό βίντεο της ημέρας: 89χρονη εκλιπαρεί για φαγητό - Οδυνηρά μαρτύρια σε οίκο ευγηρίας!

"Πεινάω. Μας αφήνουν νηστικούς. Θέλω απλώς ένα φλιτζάνι τσάι. Έχεις κάτι να φάω; Θέλω απλά να φύγω από αυτό το μέρος" λέει σπαρακτικά στην κάμερα που κρατά η εγγονή της μια 89χρονη που αποκαλύπτει τις φρικτές συνθήκες που επικρατούσαν στον οίκο ευγηρίας Grantley Court.

Τα πλάνα καταγράφουν την εύθραυστη Edna Slann να εκλιπαρεί για φαγητό. Η 10 εβδομάδων παραμονή της στο Grantley Court την άφησε μελανιασμένη, υποσιτισμένη και με μια μόλυνση που οι γιατροί λένε ότι θα τη σκοτώσει σε εβδομάδες.

Οι αρχές ερευνούν σχολαστικά τις πληγές άλλων ασθενών με άνοια στον οίκο ευγηρίας που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

Έχουν βάλει πλέον λουκέτο τόσο στο Grantley Court όσο και σε έναν ακόμα οίκο ευγηρίας που ανήκουν στους πολυεκατομμυριούχους Soondressen και Maleenee Cooppen.

Η 89χρονη που έχει άνοια και αρθρίτιδα μεταφέρθηκε στο Grantley Court Nursing Home τον Ιούλιο, με την οικογένειά της να ισχυρίζεται πως την παραμέλησαν και η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Στο λυπηρό βίντεο η Edna Slann εκλιπαρεί για βοήθεια ενώ αγγίζει ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι της που χρειάστηκε 12 ράμματα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ