Τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημόσια 13 εφήβους επειδή έβλεπαν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση!

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν δεκατρείς εφήβους επειδή παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση. 

Οι έφηβοι συνελήφθησαν ενώ παρακολουθούσαν το παιχνίδι ανάμεσα στο Ιράκ και την Ιορδανία για το κύπελλο Ασίας, την περασμένη εβδομάδα, στην κατεχόμενη από τους τζιχαντιστές Μοσούλη και εκτελέστηκαν σε δημόσια θέα για παραδειγματισμό. 

Τα έστησαν απέναντι από ένα εκτελεστικό απόσπασμα που άνοιξε πυρ εναντίον τους με πολυβόλα, ανέφερε μια οργάνωση ακτιβιστών με την επωνυμία «Η Ράκα σφαγιάζεται μέσα στη σιωπή», η οποία αντιτίθεται στη δράση των τζιχαντιστών. 

«Τα άψυχα κορμιά των εφήβων παραμένουν εκτεθειμένα εκεί όπου εκτελέστηκαν αφού οι γονείς τους δεν τολμούν να τα πλησιάσουν, φοβούμενοι ότι θα χάσουν και αυτοί τη ζωή τους» προσθέτει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της. 

Αναφέρει, επίσης, ότι οι έφηβοι συνελήφθησαν από τους τζιχαντιστές στη συνοικία Αλ Γιαρμούκ της Μοσούλης και εκεί θανατώθηκαν. 

Πριν την εκτέλεσή τους ανακοινώθηκε από ένα μεγάφωνο ότι το έγκλημα που διέπραξαν ήταν ότι παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον θρησκευτικό νόμο των τζιχαντιστών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ