Story: Νικήτας Μαντάς, ένας μύστης του αρκτικού κύκλου στην Αθήνα - Λατρεύει τις αρκούδες και τις έχεις σαν κατοικίδια!

Νικήτα γεια, επειδή είμαστε και φίλοι θα έχει νόημα να το κάνουμε κάπως ενδιαφέρον και όχι βαρετό. 

Θα πρέπει ν’ αποφύγουμε τα εσωτερικά αστεία και να βρούμε κάποιες ερωτήσεις και εσύ κάποιες απαντήσεις που ν’ απασχολούν όλη την κοινωνία και όχι μόνο εμάς. Τουλάχιστον εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια, ελπίζουμε και εσύ. Καλή χρονιά επίσης. Τι κόλλημα είναι αυτό που έχεις ρε αγορίνα μου με τις αρκούδες; Οι αρκούδες και δη οι πολικές είναι τα καλύτερα ζώα στον κόσμο, με τη μόνη εξαίρεση ότι τρώνε τις γλυκύτατες φωκιούλες. Ζώα δυνατά, ρωμαλέα, αυτάρκη, κοιμούνται πολύ, τρώνε πολύ, τι άλλο θες; Και για να μαθαίνουμε και κάτι, όχι μόνο χαβαλέ, από αυτές έχουν πάρει το όνομά τους η Αρκτική και η Ανταρκτική (στην πρώτη ζουν οι αρκούδες, στη δεύτερη δεν). Δεν είναι τυχαίο δε, ότι ενα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, είναι για πάρτη τους. Να πέσει το βίντεο.

Αληθεύει ότι κάπου μέσα στο σπίτι σου λειτουργεί ένα νεκροταφείο περιστεριών; Μισώ τα περιστέρια aka αρουραίοι με φτερά. Αμολάνε παντού κουτσουλιές, βγάζουν αυτόν τον απαίσιο ήχο, δε μπορούμε να τα φάμε, είναι παντελώς άχρηστα. Νεκροταφείο στο σπίτι μου δεν έχω, απεργάζομαι όμως τρόπους για τον πλήρη αφανισμό τους, έναν από τους οποίους αποκαλύπτω πιο κάτω. Αυτή η μουσική που ακούς (ακούμε όταν κάνεις εκπομπή στον indieground) πως ακριβώς περιγράφεται; Σταύρο μου, είσαι ο νονός αυτού του genre: Arrostowave. Αν και έχω ηρεμήσει κάπως τώρα τελευταία, προφανώς έχετε καιρό να με ακούσετε. Είναι όντως σατανιστική ή είναι φήμες αυτές; Αν είναι λέει; Κάθε Πέμπτη μάλιστα 8-10 οργανώνω στο σταθμό σατανιστικές τελετές και μαζί με τους φανατικούς μου ακροατές Maritinchen, Kyklopaki, Galaz, Amnesiac και Camus σφάζουμε περιστέρια που λέγαμε πιο πάνω οργώνοντας το στούντιο υπό τους ήχους Bauhaus και Death in June. 

 5 δίσκους που περιμένεις ν’ ακούσεις με αγωνία το 2015. Savages, John Maus, PJ Harvey, Chromatics, Sufjan Stevens άντε και Radiohead να μη γκρινιάζει ο Τερέζος. Θα εμπιστευόσουν ποτέ ένα άτομο που γνωρίζει όλα τα κουπλέ και τα ρεφρέν της Lady Gaga; Αλεαλεαλεαλεχάντρο. Κάποιοι λένε ότι είσαι από την Πάτρα. Σε πρόσφατο ταξίδι μας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα διαπιστώσαμε ότι δεν ξέρεις ούτε έναν δρόμο. Πως εξηγείται αυτό; 5 χρόνια στις φάμπτρικες στη Γερμανία, 15 χρόνια στην ξελογιάστρα την Αθήνα, πότε να προλάβω ο έρμος; Γεροκωστοπούλου, Ψηλαλώνια, Πλ. Όλγας, Mojo Radio και Ποπ Χορν, δεν χρειάζεται να ξέρεις κάτι άλλο. Επίσης και, Λευτεριά στην Παναχαϊκή.

Μπορείς να φτιάξεις ένα φαγητό, ωραίο, με υλικά που το αρχικό τους γράμμα είναι το «ρ»; Σημειώστε: Σαλάτα ρόκα, ρεβύθια και ριζότο με ροκφόρ. Φανατικός του αμερικάνικου Μάστερσεφ κι αυτό φαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεσαι να επιστρέψεις στη Γερμανία και ξαναπιάσεις την καριέρα σου στο μπάσκετ εκεί που την άφησες; Πιάνετε τώρα ένα θέμα που πονάει, ένα τραύμα του παρελθόντος. Για να απαλύνω λοιπόν τον πόνο θα αναφερθώ σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι, όπου αγωνιζόμενος με την ομάδα της Νέκαρζουλμ, φόρτωσα με 48 πόντους το καλάθι της Λούντβιχσμπουργκ, με αποτέλεσμα η τελευταία να με ζητήσει για μετεγγραφή. Κάπου εκεί μπήκαν οι πανελλήνιες στη μέση και μια διαφαινόμενη λαμπερή καριέρα στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα δεν ξεκίνησε καν. Με ποιον πολιτικό αρχηγό θα πήγαινες για κλάμπινγκ στο Βερολίνο; Μα φυσικά με τον Καμμένο #diplis #triplis. Ποιο είναι το πιο παράξενο αντικείμενο που έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου;Ένα παλιό αφρικάνικο, ατσάλινο μαχαίρι. Θα ήθελες να μας ρωτήσεις κάτι; Θα πείτε κάποια στιγμή όχι σε ένα προτεινόμενο ντιτζεϊλίκι; Όχι. 

Πηγή: popaganda.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ